У Дніпрі дівчина випала з маршрутки

У Дніпрі дівчина випала з маршрутки
У Дніпрі дівчина на ходу випала з маршрутного таксі.

Інцидент трапився 18 вересня близько 6:25, – пише Інформатор.

«Ми патрулювали місто, почули крики про допомогу і помітили, що стоїть маршрутка. Проїхали далі і побачили, що дівчина лежить головою на асфальті, а її ноги знаходилися на бордюрі. Вона стверджувала, що випала з маршрутки. Ми викликали «швидку», дівчині зараз надають першу медичну допомогу лікарі», – розповів старший з особливо важливих справ управління патрульної поліції Андрій Ковальський.

До приїзду «швидкої допомоги» патрульні підтримували дівчині голову, щоб звести до мінімуму негативні наслідки в разі пошкодження хребта.

«Дівчина скаржилася на головний біль, на запаморочення – це перші ознаки струсу головного мозку. Також постраждала отримала забої кінцівок», – пояснює Андрій Ковальський.

Водій маршрутки, чому дівчина випала, не знає.

«Я в дзеркало глянув, кажу: відійдіть від дверей. Вона стала і стоїть. Я потихеньку повертаю, починаю пригальмовувати і бачу, як двері відкриваються, а дівчинка випадає. Я відразу зупинився», – прокоментував водій маршрутки.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, щоб з'ясувати, чи були справні двері транспортного засобу. Маршрутку в будь-якому разі доведеться відігнати на штрафмайданчик для подальшої експертизи, – кажуть в поліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Дніпрі дівчина випала з маршрутки
18 вересень, 2017, 14:03