Волинські сумоїсти привезли нагороди з чемпіонату України

Волинські сумоїсти привезли нагороди з чемпіонату України
Вихованці комунального закладу «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби» Волинської обласної ради успішно виступили на чемпіонаті України з сумо серед юнаків, молодших юнаків та дітей.

Змагання відбулися 22-24 вересня у місті Рівне, - інформує відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

У віковій групі до 16 років чемпіоном України став Саранчов Богдан (м. Луцьк) у ваговій категорії 95 кг, ІІІ місця посіли учні Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Макарук Михайло у ваговій категорії 75 кг та Ханенко Ірина у ваговій категорії 55 кг.

Серед молодших юнаків чемпіоном став Федосейкін Володимир (м. Володимир-Волинський) у ваговій категорії 70 кг, ІІІ місця посіли Романюк Максим (м. Володимир-Волинський) у ваговій категорії 70 кг та Малишев Іван (м. Володимир-Волинський) у ваговій категорії 60 кг, також, ІІІ місце посіла Сац Богдана (с. Гірка Полонка) у ваговій категорії 60 кг.

У віковій групі до 12 років ІІІ місце зайняла Девицька Тетяна (м. Луцьк) у ваговій категорії 30 кг.

У змаганнях взяли участь 15 областей більше 500 учасників. Команда Волині в командних змаганнях серед юнаків до 16 років посіла ІІ місце, І місце м. Миколаїв, ІІІ місце м. Харків.

Усі 8 сумоїстів з Волині, які посіли призові місця, відібрані на чемпіонат Європи з сумо у складі збірної команди України, що відбудеться 26-30 жовтня у м. Бельци (Молдова).

Підготовкою команд до участі в змаганнях займалися тренери-викладачі: Парнасов В.В., Горошкевич Р.В., Бондарєва А.А., Гоменчук І.Є.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські сумоїсти привезли нагороди з чемпіонату України
28 вересень, 2017, 16:49