На Волині браконьєри зрізали дубів на 46 тисяч

На Волині браконьєри зрізали дубів на 46 тисяч
У Луцькому районі лісівники виявили незаконну рубку дерев.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Зрізані дуби, пересувна електростанція, електропилка, переноска, а також окремі речові докази, знайдені на місці злочину лісовою охороною державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», стануть суттєвою допомогою для правоохоронних органів у розкритті нещодавно скоєного лісопорушення.

Самовільну рубку працівникам державної лісової охорони (Боголюбського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ») допомогли виявити небайдужі громадяни. Люди побачили, що у полі, яке оточує ліс, їздить автівка. Вирішили, що триває незаконне полювання, тож викликали лісову охорону.

У результаті працівниками державного лісогосподарського підприємства було встановлено крадіжку 4 дубів. Очевидно, поспішаючи чи ж навпаки – плануючи повернутися, лісопорушники лишили на місці свої «знаряддя праці». Їх вилучили правоохоронці, які прибули за викликом лісівників.

Варто зазначити, що загальна сума збитків, при цьому заданих державі, становить понад 46 тис. грн.

За фактом триває розслідування.

Як повідомляли раніше, випадки виявлення крадіжки дубів, особливо працівниками Ківерцівського, Цуманського лісгоспів непоодинокі.

Раніше подібне було виявлено у Воротнівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», Рожищенському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», Партизанському лісництві ДП «Цуманське ЛГ та інших лісництвах.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай начальник ківерцівської поліції Столярчук, розскаже, як він кришує незаконну порубку лісу в районі і скільки йому заходить з кожної порубки
Відповісти
випадки крадіжки дубів працівниками чи випадки виявлення крадіжки дубів лісівниками?! невже для вас це одне й те ж? і знову без вибачення?
Відповісти
Останні новини
На Волині браконьєри зрізали дубів на 46 тисяч
03 жовтень, 2017, 10:46