У Ковелі вшанували полеглих за Україну

У Ковелі вшанували полеглих за Україну
Напередодні Дня захисника України, яке відзначається 14 жовтня, представники міської та районної влади, громадських організацій, установ і підприємств, учнівська молодь, ковельчани прийшли на меморіал Слави згадати усіх, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога: відважних козаків, славних воїнів УПА, учасників Другої світової війни та бойових дій у воєнних конфліктах на території інших держав, ветеранів АТО і тих, хто сьогодні несе нелегку військову службу на сході держави.

Про це інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх, хто ціною власного життя виборював волю й незалежність нашої держави.

«14-те жовтня - це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

День захисника України ми святкуємо у світлий день Покрови. Тому просимо у Пресвятої Богородиці благодаті для України, злагоди і порозуміння у суспільстві, добра кожній родині. Це свято кожного з нас, адже сьогодні ми об’єдналися в одному прагненні – здобути мир і свободу на своїй землі», - наголосили ведучі Анастасія Рубець та Альона Малюга.

На завершення заходу поклали квіти до Вічного вогню та стели загиблим землякам – учасникам АТО, воїнам-інтернаціоналістам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.