Адвокат: «Зайцева не винна. Аварію спровокував інший водій»

Адвокат: «Зайцева не винна. Аварію спровокував інший водій»
Адвокат Олени Зайцевої в залі суду наполягає, що ДТП в центрі Харкова з п'ятьма загиблими, було спровоковане діями іншого водія - того, що перебував за кермом Volkswagen Touareg.

"На відео добре видно, що саме автомобіль Volkswagen Touareg зіткнувся з Lexus. Явно видно, що Volkswagen Touareg перед початком руху знаходився за стоп-лінією в недозволеному місці. Добре видно, що Volkswagen Touareg починав рух на жовтий сигнал світлофора.

З цього приводу питання: чому на лаві підозрюваних Олена Зайцева? Вважаю, що в діях водія Volkswagen Touareg ознаки порушень правил дорожнього руху", - сказала адвокат підозрюваної Юлія Козир, передає Еспрессо. ТВ.

Крім того, захисник Зайцевої заявила, що підозра її клієнтці є необґрунтованою без висновку судової автотехнічної експертизи.

Раніше і сама Зайцева озвучила таку ж заяву про необгрунтованість підозри прокуратури на її адресу.

Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик в'їхав у натовп пішоходів. Зараз повідомляється про п'ять загиблих. Крім того, сторона звинувачення на суді заявила, що згідно з результатами експертизи, в крові у Зайцевої були виявлені сліди опіатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо туарегу горів жовтий, то цій мадамі він теж горів, що чітко для неї давало зрозуміти, що наступним буде червоний, а от туарегу - зелений.
Відповісти
Ніхто не винен пішоходи винні!!!!!!! Круто, адвоката до стіни. Наші суди і адвокати це щось!!!!!
Відповісти
Пішоходи у момент наїзду стояли на тротуарі в очікуванні зеленого сигналу. Оскільки перехід перетинає вулицю , якою рухався лексус і паралельний руху туарега, то, навіть у момент наїзду, сигнал не був зеленим водію туарега. Не говорячи вже про момент зіткнення автівок що відбувся раніше наїзду. Вина водійки лексуса у тому, що проїзджаючи перехрестя не знизила швидкість і не зреагувала на небезпеку. Після удару Туарега нічого вже зробити було не можна. Туарег тупо виніс лексуса на людей ударом у бік. І це чітко видно по відео.
Відповісти
Останні новини
Адвокат: «Зайцева не винна. Аварію спровокував інший водій»
20 жовтень, 2017, 18:21