Додати запис

У Луцьку - снігова ж......опа

(з ФОРУМА http://board.lutsk.ua/)

Skorpio76 Вчера, 19:54

Хто знає де переховується снігоочисна техніка, який страшний вірус її вразив? Чи можлива тотальна відсутність пального?

igorgame Вчера, 21:12

Вони всі виконують прохання ДАІ не виїзжати у заметіль!:)

ДЯДЯ-ВАДЯ Отправлено Вчера, 21:20

Чистив сніг біля під"їзду через 20-30 хв вже не видно роботи курва мете......... дармова праця..... може дійсно чекають кінець опадів. за останні років 10 водійства я ще не пам"ятаю такіх опадів.

Terrable Отправлено Вчера, 21:35

Давно не видел столько снега, еле доехал домой, дороги не чищены, машину водит по сторонам, скорость максимум по ул. Набережной до 70 разогнал, там более-менее чище, а так по городу до 30км максимум.. ужас неудобно ездить.
Пешеходы ходят по дорогам, т.к. на тротуарах не пройти, внимательнее.

P.S. Может кто знает владельца Фольца Кадди длинной версии в пассажире, который каждый день/через день паркует свое авто возле "Приватбанка" по пр. Возрождения 26, так вот, передайте ему, еще раз так поставит машину - вызову эвакуатор, т.к. перекрыл выезд служебному автотранспорту сегодня в 18:00.

Saddy Отправлено Вчера, 22:43

скоро будемо так пробиватися)



fedot Вчера, 23:12
Замети суцільні. На Нову Пошту викликали МНС з 131-им ЗіЛом, з трьома мостами - фури повисмикувати...В нього ніц не вийшло.
Основними дорогами Луцька ще сяк-так можна їхати (вважаючи на зупинки громадського транспорту та світлофори, оскільки там суцільний лід під шаром снігу). Другорядними - на свій страх і ризик - максимум там колія буде, але ніхто нічого не чистить толком. Колії поблизу вокзалу перемело так, що можна лише вгадати, де вони є....А сніг не припиняється.

Amblee Сегодня, 00:10
Сьогодні їхав в маршрутці. На перехресті Рівненської і Відродження, маршрутка ледве стартувала зі світлофора. Зупинки - жах. Там суцільний лід, маршрутки буксують так, що їх розвертає. Водії, будьте обережні, як будете підніматись по Відродження до Лучеська. Там біля зупинки, перед поворотом на Декабристів, там утворився льодовий лежачий поліцейський. Бачив, як там одна машина підскочила і її добряче понесло, ледве вирівнялась.


georg Сегодня, 09:36
Район "за Там-Тамом"...
Один дяденька пробовал выехать, побуксовал минут 15-ть и вернулся домой...:)


S-driver Сегодня, 09:41
На 33-му в двори не заїхати

І не виїхати...
Кілька хвилин тому спостерігав, як група з кількох осіб намагалася випхати авто з замету - спочатку відкопали його, з місця зрушили на кілька метрів, а далі ніяк... Врешті решт запхали автомобіль на місце і пішли пішки.

NoGood Сегодня, 09:50
Теща працює в Ківерцівському автодорі, то каже що у них брак дизпалива для розчищення вулиць. Виділяють дуже мало. Так то.

Yarchik Сегодня, 11:27
Так і починаються кінці світу.
Вперше за 4 роки я не зміг виїхати з двору. Трохи почистив, погрябався - і плюнув. Навіть якби виїхав - то до автомобільної дороги хрен би доїхав, бо якийсь хтось поставив свою беху посеред шляху, і її замело-перемело так, що капець.
Але виїхати треба буде. Готовий для такого діла найняти бульдозерчик-бобкет, який розчистить 150-200 метрів шляху.

Kidubon Сегодня, 11:33
Працював цілу ніч.таксував
у всі двори не заїхати...переулочкі,вуличкі все таке інше також...об"їзна теж заметена...На рахунок Дубна-в 3-й ночі забирав з Новоукраїнки то з горем пополам туда дошрякався...а взагалі хто має авто-то везьміть парі літрів норм пивка,або хорошого коньячку і подивіться класний фільм дома...їхати нереально кудись!всім гарних вихідних...

slk35 Сегодня, 12:35
Хух, з'їздив з Боратина в Боголюби і назад. Спочатку близько 2-х годин чистив сніг з подвір'я, потім машину хвилин 15. З 5-го разу все-таки виїхав на дорогу. В Боратині дороги чистять регулярно, вони в норм стані в порівнянні з Луцьком. Саме гірше - це "шифер" на Потебні, Львівській, Ковельській, їдеш наче по роздовбаній бруківці. На Боголюби - може бути дорога.
Приїхав додому, а там знову в подвір'ї пілдмело снігом! Але з розгону заскочив. Скору піду знову чистити... тільки от халепа, нема вже куди кидати той сніг.

Andrew_Best Сегодня, 12:39
Поки чистив біля гаража, почув неподалік гуркіт, поряд чувак чистив біля хати, каже шо лопнули крокви на будинку від снігу.

sweetlena Сегодня, 12:50

Хто знає, в Боголюби є як проїхати?

Знаю. Ніяк.
Вчора в годині 19.00 навіть не доїхали до нової церкви, перед нами стояло кілька бусів, ніхто ні туди, ні сюди. По дамбі взагалі нереально. Маршрутку 227 зустріли з увімкненою аварійкою одразу за поворотом зі Зміїнця.
Татові сьогодні було на 7 ранку на роботу, розгрібав двір-побачив трактора, що чистив боголюбські дороги, слідом за ним доїхав таки до Луцька. Переночував в нас, від ЗАГСу виїхав в 6.15, в р-н Рівненської добрався в 8. Жесть)
Сьогодні Боголюби поки ще не чистили, тому доїхати туди анріал.

Доки писала, взнала, що щось таки розчищає дороги. Поки можна добратися.

Spyke Сегодня, 13:30
Вот как офигезно трактор чистит у нас дороги. Ездит с поднятым ковшом :D


rl72 Сегодня, 14:12
На обїзній через Рованці годину назад пройшов бульдозер без опізнавальних знаків, здоровенний і із здоровенним ковшем, на гусеницях, мабуть, на базі танка.
ось такий, тільки за кабіною перереблено на вантажну платформу

на фото ізраїльський, на базі Т-55, з навісним обладнанням, і без лопати

Прочистив також одну вуличку біля складу будматеріалів.
також був помічений грейдер.


Amblee Сегодня, 14:22
Це просто жесть. Люди ходять по дорозі, бо там хоч трохи втоптано. Тротуари завалено снігом повністю. Водії, не їдьте по Волі, Київському майдану. Тут дороги немає. Дивлюся в вікно, буквально 1-2 хв і нова жертва. Маршрутка, взагалі встрягла в лівому ряду. Краще взагалі не виїжджайте...

Saddy Сегодня, 14:32
Цитата: "За словами Лемішко всі машини намертво застрягли в снігу на 15 км траси. Зараз на місці працює ДАІ, МНС і "Автодор", щоб звільнити автодорогу від снігу".

вчора ввечері родич виїхав на Львів, десь в 22.00 застряв під Бродами. На даний час, з його слів, там жодної техніки немає, авто засипає снігом, водії ледве встигають відкопуватися, щоб по самі я саму кришу не замело. В тому напрямку краще не виїжджати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поза Луцьком снігова п..да. Дороги Луцьк-Рівне більше не існує.
Відповісти