Додати запис

Як громадяни можуть впливати на формування політики і прийняття рішень в країні

29 січня 2013 року о 10.00 год. у приміщенні конференц-залу готелю «Україна» (вул. Словацького, 2) відбудеться зустріч з відомим фаховим політологом та експертом-конституціоналістом, Головою Ради Лабораторії законодавчих ініціатив Ігорем Когутом.
Тема зустрічі – «Громадянське суспільство і демократія участі».
Захід організовує Волинська обласна громадська організація «Фонд місцевого розвитку» в рамках проекту «Діалог з успішними громадськими діячами» за підтримки Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина».
Ми говоритимемо, навіщо потрібна демократія участі, як залучити громадськість до процесів формування та реалізації політики на регулярній основі, чи можливий динамічний розвиток дієвого демократичного суспільства в Україні тощо.
Запрошуємо всіх охочих до надзвичайно цікавого та результативного діалогу про те, що важливе для кожного з нас!
О 14.00 на сайті інтернет-видання ВолиньPost http://www.volynpost.com// розпочнеться чат-конференція з Ігорем Когутом. Просимо ставити Ваші запитання на сайті та взяти активну участь у чат-конференії!
Довідково.
Ігор Когут - український політолог, громадський діяч, старший викладач Національного університету «Києво-Могилянська академія». Голова Ради аналітичного центру Лабораторія законодавчих ініціатив, директор Української школи політичних студій. В період 1997-2002 рр. працював у Верховній Раді України. В період 2001-2007 рр. - координатор низки громадських моніторингових та просвітницьких кампаній на виборах. На парламентських виборах 2012 року Голова Наглядової ради Національного екзот-полу 2012. У 2011-2012 рр. Національний координатор Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, у 2012 році – співголова Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.
***
Метою проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», що здійснюється ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина», є спонукання представників громадського сектору і журналістів Волині до активної діяльності й гуртування задля розвитку своєї країни й свого регіону й посилення таким чином їхньої ролі в суспільстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
No comments
Відповісти
Бред сивой кОбылы, или -блЯндинка за рулем.
Відповісти
Грантососы.
Відповісти
Бла-бла-бла.
Відповісти