Додати запис

ШИБА ДІЛИТЬ РИНКИ!

Не вистачило Шибі 5 років, щоб захватити і віддати в потрібні руки луцькі базари. А чи знають шановні лучани, що ніхто «просто так» не буде старатися так, як старався Шиба. Пам’ятаєте, як він старався? Кулаком по столу грюкав! Судився! Про важку долю базарників розповідав! І все заради одного – відпрацювати, виконати зобов’язання, дані зовсім «не за дякую»

От тепер і мусить відробляти. То в «базарну» депутатську комісію носа всунути – як же так, Горгут не пускає «в долю»! То підприємців з-під «Юванта» знову на Токарського натравити…

Ще в 2010 році зовсім не за безплатно пообіцяв, що віддасть їм той кусок базара, але «сільонок» не хватило – суди всі продули!

Докумекали підприємці, що їх розвели як школярів, і давай своє просити. А Шибі куди діватися? Лишається перед депутатами на коліна ставати: проголосуйте, люди добрі, щоб той ряд нарешті в Токарського забрати і по-справедливості віддати тому, кому належить (бо я ж його їм вже продав! За 30 тис $)

Відкриті торги – в понеділок, 29 квітня 2013 року, на сесії Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обращайтесь нагнём КАРТАВОГО!
Відповісти
Які 30 тисяч!? Можливо по 30 з кожного! Вони скидались дуже великими сумами , декілька разів. І Шибі всім світом носили. А він грошенята взяв, а обіцянок не виконав. Він таким чином пів міста кинув. А зараз вибори не за горами , електорат треба готувати. На рекламу гроші потрібні. А цей кадр за свої гроші кроку не ступить!
Відповісти
Шиба політичний імпотент.Які гроші? Яка реклама? Які вибори? З медиків також бабло брав, щоб реформи не було? Садочки також на бабло ставив? ---Максимум непрохідне місце в списку, або мажоритарка на Вишкові, при умові якщо вмовить не виставляти Вітіва і Пустовіта своїх бойцов.
Відповісти
А до чого тут Пустовіт? Він навіть не політичний імпотент, а політичний труп.
Відповісти
Просто заказуха галима
Відповісти