Додати запис

ХТО МРІЄ СТАТИ РЕЖИСЕРОМ?

Сучасна кіноіндустрія стає все більш мобільною. При наявності технічних можливостей та бажання, перетворити ідею в кіноісторію сьогодні простіше, аніж будь-коли.
Якщо ти відчуваєш у собі бажання знімати, часто стаєш свідком постійно опиняєшся у центрі подій. Знімаєш на телефон, фотоапарат чи відеокамеру, але не знаєш як змонтувати та подати свій матеріал? Тобі до нас!
СГО «Молодіжна платформа» за підтримки продакш-студії «ПравдаPRO» організовує «Школу юного режисера», яка відбудеться 26-27 жовтня у коворкінг-центрі «Репортер».
Звісно, щоб стати режисером, потрібно навчатися не один рік, а можливо, і все життя. Наша школа призначена для тих, хто хоче навчитися правильно та результативно створювати відеоролики у максимально короткі терміни, максимально простою технікою та максимально простими програмами. Викладачі допоможуть опанувати базові навики та знання, необхідні режисеру у роботі над будь-яким проектом. Будь це кліп до вашої пісні, вітальний ролик, невеличкий сюжет із місця події або ж просто відзняте кількахвилинне відео події чи людини, яка вас зацікавила. Ви дізнаєтеся, як зробити усе це якіснішим.
Для участі у школі заповніть анкету та надішліть її на електронну адресу [email protected] або заповніть електронну форму https://docs.google.com до 23 жовтня. Детальна програма «Школи» та списки учасників буде оголошено 25 жовтня.
Ми не зробимо із вас професіоналів. Однак, можливо, відчувши у собі сили та натхнення після нашого невеличкого курсу в майбутньому хтось із Вас стане справжнім режисером.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вчителів оголосіть.
Відповісти
Старий дай спокій.
Відповісти
Негр слово подав!?
Відповісти
Це той злодій Шахраєвський, що за 150 гривень був співучасником злочину по продажу незаконного інтернету? ГАНЬБА!
Відповісти