Додати запис

Заява Юлії Тимошенко щодо вторгнення російських військ на Сході України

Уночі відбулося вторгнення російської армії на територію України. Ми не маємо права зараз ховати голову в пісок, ми вже не можемо називати все, що відбувається на Сході України терористичною акцією якихось невідомих сепаратистів. Треба чесно сказати, що Росія розв‘язала проти України війну.

Сьогодні ми зобов‘язані докорінно змінити стратегію і тактику наших дій. У такий час країні потрібне чітке, сильне, злагоджене управління.
Треба зробити три першочергові кроки:
Перший крок. Треба негайно ввести воєнний стан у Донецькій і Луганській областях - це багатократно посилить систему нашої оборони, координованість наших дій.
Друге. Треба негайно організувати ставку Головнокомандувача і взяти Президенту всі важелі управління обороною України в свої руки. Це дасть нам можливість чітко координувати наші дії, діяти ефективно і рішуче.
І третє. Треба скликати надзвичайне засідання Верховної Ради, затвердити введення воєнного стану в Донецькій і Луганській областях та звернутися до урядів і народів всього світу про надання Україні дієвої воєнної допомоги.
У цей час наша українська нація має діяти спокійно, впевнено, сильно і рішуче. Наша єдність - це запорука нашої перемоги. Наша команда буде стояти разом з Президентом України, з усією українською владою задля того, щоб захистити українську державу. Але ми мусимо твердо знати, що наша справа праведна: ми захищаємо свою землю і перемога буде за нами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДА ЮЛЯ! Зараз вже з Президентом.А хто давав команду Турчинову,щоб завести кримінальну справу проти кандидата в президенти Порошенка,за зв'язок з сепаратистами?
Відповісти
Добре, що хоч Тимошенко розуміє всю складність ситуації
Відповісти
Путлєровська сексотка Тимошенко квакає з бутіка.
Відповісти
нехай збере усе своє шобло і" спокійно, впевнено, сильно і рішуче " ( див. вище)поїде живим щитом в Донецьк .
Можливо це збереже там моєму чоловіку життя.
Відповісти
А, що Вас не подобається жити по новому??? Ваш Порошенко вде давно закінчив війну, за 48 після своєї перемоги, що забули.... Як би хто до Тимошенко не ставився але я чомусь вію, що вона б такого не допустила.
Відповісти
Якби Тимошенко обрали Президентом, то вона вже давно б закінчила війну!
Відповісти
Чи можна пробачити ворога - агресора? Бог пробачить. Наше завдання - організувати їхню зустріч.
Відповісти
а чи вона з косою і не причетна до тієї війни, це ж в її інтересах, це ж все так просто
Відповісти