Додати запис

Як Лапін поплічникам Януковича дякував. ДОКУМЕНТ

У 2010 році Ігор Лапін був кандидатом від Селянської партії на посаду міського голови Ковеля.

Його штабісти вже відбріхуються під попередньою публікацією про це: http://www.volynpost.com/walls/2696-sogodni-lapin-z-patriotamy-vchora-z-chervonymy-i-moskovskymy-popamy-a-zavtra-z-kym

Ось ще один доказ. Тут Лапін дякує Селянській партії.

Тепер ідемо у Вікіпедію. Крім того, що це комуняцька, так і в 2004 році, коли люди боролися за нову Україну, вона підтримувала кандидатуру Віктора Януковича, якого ми з такими втратами витурили з України нещодавно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце-то могли вибрати депутата!
Відповісти
У газеті "Вісті Ковельщини" за 14 жовтня 2010 року на 3 сторінці є інтерв'ю з Лапіним, де останній стверджує, що для нього "не має значення, образно кажучи, колір прапорця на столі того чи іншого депутата". Тобто: регіонал так регіонал, його всеодно Лапін любить та поважає. Ось таке справжнє обличчя кандидата від сільських комуністів на посаду міського голови Ковеля, а нині рятівника всіх лучан. Лучани, ви що осліпли та оглохли, за кого збираєтеся голосувати!!!
Відповісти
Лапін звичайний пристосуванець. Його висунув "Народний фронт" от нехай він і пояснює людям чому такі високі тарифи, чому низькі зарплати та пенсії. А то я не я і партія "Народний фронт" Ігоря Гузя не моя!
Відповісти
де того чорта й не носило ))!
Відповісти
Тут носило
http://imageshack.com/a/img913/1158/Ow1Gxl.jpg
і тут носило
http://imageshack.com/a/img743/8977/EQ8ytd.jpg
Відповісти
Лапін то ти? А чому ж зараз не воюєш? Поїхав, пофоткався і назад в депутати? Чи АТО може закінчилося???
Відповісти
ПІДТРИМУЮ
Відповісти
А чому Лапін так боїться признатися, що він виклянчив у Яценюка право балотуватися по Луцьку від Народного фронту? Злякався відповідальності за низькі пенсії та високі тарифи?
Відповісти