Додати запис

Підходить до завершення комісійне обстеження вулиць та залізничних переїздів м. Луцька

У період з 23 березня по 19 квітня 2015 року у місті Луцьку проводилося весняне комісійне обстеження вулиць і залізничних переїздів. До складу комісій, які проводили обстеження ввійшли працівники ВДАІ з обслуговування м. Луцька, департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради та представники Ківерцівської дистанції колії.
Мета даного комісійного обстеження визначити необхідний обсяг ремонтних робіт та вжиття заходів щодо ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вуличної мережі. При проведенні обстежень звертається увага на покриття доріг — наявність на ній ямковостей, осідань, колійності, на стан тротуарів, технічних засобів регулювання дорожнього руху, зовнішнє освітлення, тощо. Перевірялося також облаштування залізничних переїздів.
За результатами обстеження комісія визначила обсяги першочергових робіт з ліквідації виявлених недоліків, а саме ліквідувати ямковість, нанести дорожню розмітку протяжністю 97 км, встановити 47 люків оглядових колодязів та 23 дорожні знаки, відремонтувати 1 світлофорний об`єкт. По недоліках в утриманні вулиць та залізничних переїздів м. Луцька працівниками відділення складено 5 адміністративних протоколів, 1 з яких за недоліки в утриманні вулично-шляхової мережі де передбачено штраф 1020 гривень та видано 24 вимоги ДАІ на їх усунення.
Питання організації дорожнього руху в м. Луцьку знаходиться на постійному контролі працівників ДАІ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки розмітку ніхто не хоче малювати
Відповісти
Вот бы еще увидеть результаты их работы: перечень улиц,на которых они запланировали ремонтные работы, сроки их проведения и факт выполнения. А так это - мероприятие для галочки.
Відповісти