Додати запис

«Справедливість» закликає до мобілізації на захист свободи слова

Савіку Шустеру заборонили працювати в Україні. Сьогодні журналісту, який має канадське громадянство, анулювали дозвіл на роботу. «Було б занадто просто вважати, що людина, яка персонально позбавила Савіка Шустера права на професію - чиновник київського центру зайнятості Дмитро Шульга.

Сьогодні, всі як один, маємо стати на захист свободи слова, на захист нашого права вільно мислити і говорити. Маємо розуміти, що сьогодні офшорники при владі намагаються цинічно залякати і витіснити з ефіру не просто відомого журналіста Савіка Шустера - вони самовпевнено прагнуть залякати і позбавити права на свободу слова кожного українця», - так цей інцидент прокоментував лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.



Наливайченко нагадав: спецслужби одержали злочинні вказівки знайти все, що може кинути тінь на його ім'я. Переконаний, що жорстка реакція цивілізованого світу не забариться. До епітету офшорна, теперішня влада додала собі ще один: ворогів вільної преси, зазначив політик.

У свою чергу, керівник штабу громадсько-політичного руху «Справедливість» Руслан Колєсніков оголосив всеукраїнську мобілізацію: «Ми разом із нашими партнерами із більш ніж 157 громадських організацій та «Армією Гідності» оголошує мобілізацію!

Ми вимагаємо у переляканих правдою владних офшорників негайно припинити тиск на єдиний народний телеканал в країні!» - заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.