«ЛедіЛегіон»: «тарганячі бої» і «п'ятнашки»

«ЛедіЛегіон»: «тарганячі бої» і «п'ятнашки»
Кожного року від домашнього насильства страждає до 165 тисяч жінок. Ще більше зіштовхуються із насиллям та нападами на вулицях, у під'їздах, громадському транспорті тощо. Ще гірша ситуація із щоденними примушуваннями, «лапаннями», погрозами та знущаннями.
Небагато жінок вміє постояти за себе та застосувати силу.

Інформаційне агентство ВолиньPost в новому проекті доведе, що навіть худорляві жінки можуть дати відпір нападнику або нападникам.

Для цього заснували проект «ЛедіЛегіон», де дві дівчини протягом трьох місяців будуть навчатися елементам самооборони та рукопашного бою.

Участь у проекті візьмуть: керівник відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Вікторія Доманська та журналістка Ольга Валянік. Раніше дівчата не мали справи з бойовими мистецтвами, тому «бої без правил» будуть для них в новинку.

Варто зауважити, що вага дівчат не перевищує 60 кілограм.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ КЛУБУ В FACEBOOK

Розпочила своє тренування Оля та Віка стандартно: із розминки. Так, дівчата бігали протягом 10 хвилин, поєднуючи біг із вправами на кисті рук, передпліччя. Під пильним керівництвом тренера Артура Столярука під час бігу героїні рубрики по команді присідали та скручувалися.

Опісля легіонерки отримали ненависну вправу - «американку».
ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «ЛедіЛегіон»: «бої без правил» для жінок

Важким для дівчат і надалі лишаються вправи на гнучкість. Але з кожним тренуванням та розтягуванням, легіонерки стають гнучкіші.


Традиційними для дівчат залишаються вправи "тарганячі бої" та "п'ятнашки". Вони розвивають координацію та швидку реакцію, а також привчають рухатися в бойовій стійці.



Опісля розпочалася основна частина тренування. Дівчата відпрацьовували стандартну комбінацію поєднання ударів рукам та ногами. Спочатку вони відпрацьовували їх на "маківарах" прямий удар лівою, боковий правою і на завершення "хай-кік" (високий удар).



Також дівчата відпрацьовували удари на груші.



На завершення вони тримали комплексу вправа, ефект якої направлений на м'язи пресу - планка, "ножниці" та "писали ногами цифрами". А потім він добив їх завданням прокачати прес 150 разів.

При цьому Оля запропонувала жартома всім дівчатам з групи побити тренера.






Тренер Артур Столярук каже: на кожному тренуванні треба засвоювати лише один вид прийомів.

Крім того він відзначив прогрес дівчат. "Вони стали набагато витриваліші, а техніка прийомів покращилася", - зазначив він.

"Легіонерки" кажуть, що їм не припиняють подобатися тренування. Навпаки хочеться добиватися більших результатів.

Вони дають впевненість не лише в собі, а й покращують фізичний стан, зміцнюють здоров'я", - каже Вікторія.

Натомість Оля відзначила, що не уявляє життя без тренувань, змінила систему харчування та задумується про ранкові пробіжки.

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики клубу бойових мистецтв «Legion». Контакти: телефони +38 (099) 379 36 66, +38 (098) 850 06 06, +38 (063) 681 06 60; адреса: м.Луцьк, вул. Рівненська, 54. Сайт: legion.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
«ЛедіЛегіон»: «тарганячі бої» і «п'ятнашки»
23 червень, 2017, 15:18