Відпочинок на Світязі: починаємо з інтернету

Відпочинок на Світязі: починаємо з інтернету
Коли хтось збирається на відпочинок, але достеменно не знає, куди поїхати, які там ціни, умови, транспорт, то найпростіше – залізти в інтернет. Можна знайти як офіційну інформацію, так і відгуки тих, хто уже встиг побувати в місцях запланованого відпочинку.

Відпочинок на Світязі - не виняток. Пошуковики видають багато сайтів, які пропонують різні послуги, надають інформацію про ціни, умови відпочинку тощо.

Одним із таких є «Світязь-тур». Сайт містить інформацію про місця поселення, ціни та умови. Там можна знайти пропозиції для різного «гаманця»: від пропозицій поселитися в приватних садибах, до – «нафаршированих» номерів та котеджів. Є кілька пропозицій поселення від озера Пісочного.

На сайті подали інформацію про екскурсійні тури. Крім того, охочим готові запропонувати організацію риболовлі. «Рибні місця, допомога кваліфікованого інструктора», - зазначають автори сайту.

Пошуку на сайті не передбачено. Все доведеться шукати вручну.

Є колонка відгуків. Проте в ній зазвичай люди залишають повідомлення про пошук місця відпочинку.

Схожим сайтом є «Shatsk.com». Тут є ті самі розділи (Бази відпочинку, Котеджі, Приватний сектор), а також додаткові послуги. Можна знайти інформацію про домашню кухню.

Наприклад, Галина Бегеза пропонує не тільки домашні продукти, а й їжу власного виробництва за договірною ціною.

Є інформація про спортивні послуги: яхту, віндсерфінг, фітнес, прокат велосипедів. Автори сайту подали корисні відомості про приватні та регулярні перевезення транспортом. Тут можна дізнатися, о котрій годині, звідки та куди відправляються маршрутки та автобуси.

У розділі «Варто знати» зібрана інша корисна інформація: про розташування автостанції, магазину та ринку, аптек, наметових містечок. Тут також є порада, що «з Гряди до Шацька по лісовій дорозі йти всього півгодини».

Деяка інформація перекладена англійською мовою. Загалом на пошук англійською на цьому сайті не варто сподіватися – англійською лише назви розділів та інформація про деякі бази відпочинку. Те ж саме і з російською. Автоматизованого пошуку на сайті нема.

Окрім цих сайтів є й інші аналогічні, де розташована збірна інформація про бази, приватний сектор та довідкові відомості.

Є в інтернеті сайт з інформацією про екскурсії «Світязь Active», який зроблений українською, польською, англійською та російською мовами. Тут пропонують 11 екскурсій, серед яких природні, архітектурні, автомобільні та екологічні.


Так, пропонують автомобільні екскурсії по Волині і в Білорусь – подивитися на архітектурні пам’ятки. Можна скористатися подорожами на туристичних байдарках. Автори сайту обіцяють показати таємниці та особливості водної системи Шацького національного природного парку.

Хто не бажає користуватися будь-яким транспортом, може замовити пішохідну екскурсію, чи порибалити.

Ціни за екскурсії не вказані, однак є детальний опис кожної екскурсії з фотографіями вже проведених турів.

«Гарні враження, чудові фотографії, нові друзі… І все це разом із приємними спогадами залишиться з Вами назавжди», - зазначають автори сайту.

Мабуть, кожна сучасна база відпочинку має свій сайт, де вказана вся необхідна інформація. Ось кілька з них: «Ness», «Світязь-центр», «Сільвестр», «Галицький двір».



Підготував Олександр КОТИС (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про цей сайт забули http://vidpusk.com/firms/volyn
Відповісти