Чотири оригінальні пропозиції для стайлінгу, про які треба знати*

Чотири оригінальні пропозиції для стайлінгу, про які треба знати*
Гарна зачіска – обов'язковий елемент сучасного жіночого образу

Термін «стайлінг» сьогодні вживають досить часто – практично щодня звучить в рекламних роликах, регулярно трапляється в жіночих глянцевих журналах, а також на етикетках косметичних продуктів для волосся. Сучасна жінка приділяє велику увагу своїй зовнішності і бездоганна укладка – це обов'язковий елемент її повсякденного життя. Обов'язковим атрибутом для моделювання зачіски є косметичні засоби, які дозволяють надати форму, створити прикореневий об'єм, отримати блиск, випрямити або навпаки завити волосся, а потім зафіксувати всю цю красу.

На полицях магазинів є безліч засобів для стайлінгу, і на етикетці кожного з них ви прочитаєте, що саме цей варіант забезпечує неперевершений результат та дбайливо доглядає за волоссям. Розібратися в цьому різноманітті досить не просто, і ми часто керуємося не об'єктивною інформацією, а відомостями, отриманими з реклами, а також популярністю бренду та яскравим оформленням флакона. У цій публікації ми розповімо про засоби для стайлінгу, які з'явилися порівняно недавно або були несправедливо забуті, а потім повернули собі свою популярність.



Класичні засоби та цікаві новинки

Сучасні виробники пропонують ряд оригінальних косметичних продуктів, які дозволяють виконати укладання в різних стилях. На відміну від засобів, що входять в базовий набір, ці варіанти поки що не так широко представлені в торговельній мережі і ви навряд чи знайдете їх на полицях найближчого супермаркету, але всі вони є в каталозі сайту makeup.com.ua і після оформлення замовлення їх доставляють покупцеві безкоштовно.



А тепер детальніше про особливості кожного з них:

Віск. Улюблений засіб професійних стилістів, що дозволяє оформити та закріпити окремі локони. Застосування не вимагає спеціальних навичок. Вже після декількох нанесень ви будете з легкістю моделювати пасма. Невелику кількість треба розігріти в долонях, а потім нанести. На волоссі засіб деякий час залишається пластичним, що дозволяє комбінувати аксесуари для укладання, наприклад, гребінці з різною частотою зубців.
Крем. Не варто плутати цей засіб з продуктами для шкіри. Існує також спеціальний варіант для стайлінгу, який призначений для укладання втомленого, пошкодженого волосся. Основне його завдання полягає в делікатній фіксації, наданні привабливого вигляду, в полегшенні розчісування.



Паста. Призначена для тих, хто любить експериментувати. Варіант для моделювання має особливу формулу, що дозволяє змінювати форму укладання без додаткового нанесення протягом певного терміну. Полірувальна паста допоможе отримати гладку поверхню, виділити текстуру укладання, приборкати неслухняні пасма.

Стайлінгова пудра. Її використовують для волосся різної довжини. Цей засіб створює стійкий об'єм, легко виділяє окремі елементи, наприклад, формує хвилясті пасма, а також надає динамічність, легку недбалість.

При підборі засобів для укладання обов'язково звертайте увагу на спектр їхніх можливостей, ступінь фіксації, а також на особливості призначення (тип волосся, наявність додаткових візуальних ефектів). Запропоновані новинки дозволять вам створювати оригінальні зачіски, бути красивою, доглянутою, несподіваною і навіть екстравагантною.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.