Луцька клінінгова компанія «Ubrano» робить оселі бездоганно чистими за вигідну ціну*

Луцька клінінгова компанія «Ubrano» робить оселі бездоганно чистими за вигідну ціну*
У сучасному ритмі життя не завжди виходить знайти достатньо часу та сил на генеральне прибирання вдома, чищення коврів та догляд за подвір’ям. Якщо ви працюєте або доглядаєте за маленькою дитиною, не маєте часу на прибирання або ж не любите це робити, варто звернутися до клінінгової компанії.

Однак, поки на Волині не дуже розвинута сфера клінінгу, тому хороших компаній направду мало. Адже дуже важливо знайти справді якісний сервіс. У Луцьку однією з найкращих в цій сфері є компанія «Ubrano».

Клінінгова компанія «Ubrano» надає широкий спектр послуг: післяремонтне, генеральне і підтримуюче прибирання житлових та нежитлових приміщень, щоденне прибирання офісів, магазинів, оздоровчих центрів, миття вікон і лоджій, професійне чищення підлоги, хімчистка килимів та м'яких меблів. Також компанія надає послугу озонування приміщень, яка зараз є досить актуальною.

Окрім того, у компанії можна замовити прибирання прибудинкових територій (скошування трави, чищення снігу, вивезення будівельного сміття) та чистку автомобільних салонів.

Засновниця клінінгової компанії «Ubrano» Анастасія Матвіюк розповіла для Інформаційного агентства ВолиньPost, що у Луцьку сервіс працює з березня цього року. За цей час клінери «Ubrano» зуміли завоювати довіру вибагливих клієнтів. Своєю чергою, замовники радять компанію своїм знайомим та приводять нових клієнтів.



Клінери «Ubrano» працюють із сучасним високопродуктивним обладнанням, професійним інвентарем і сертифікованими мийними засобами для прибирання приміщень. Багато хто має побоювання саме через те, що клінінгові компанії працюють із шкідливими засобами. Проте Анастасія Матвіюк запевняє, що засоби, які використовує команда «Ubrano», - гіпоалергенні, нешкідливі та не мають різкого запаху.



Клінінгова компанія «Ubrano» працює за кольоровим кодуванням інвентарю та розділенням зон у помешканні, тож клієнти можуть не хвилюватися, що інвентар для кімнат будуть використовувати для прибирання кухні.

Також, додає засновниця клінінгової компанії, замовників, крім якості, турбує і ціна: «Наша цінова політика є доступною і гнучкою. Будь-хто може замовити клінінг у нас. При цьому, ми гарантуємо якісну роботу ».

Багато компаній турбуються про свою репутацію та імідж, тож обов’язково укладають договір із клінінговим сервісом на регулярні прибирання офісу або адміністративної будівлі.

«Ми, як одна з передових компаній, беремо на себе зобов’язання підтримки чистоти», - відзначає Анастасія Матвіюк.



Перед початком прибирання експерт компанії робить безкоштовну оцінку приміщення, аби детально вивчити стан того чи іншого об’єкта.

Клінінгова компанія «Ubrano» надає послуги не тільки в Луцьку, а й у межах Волинської області.

Є різні варіанти співпраці. Клієнт може бути присутнім під час прибирання або залишити ключ клінерам та їхати у своїх справах. Постійні замовники вже знають, що працівникам сервісу можна довіряти. Клієнтам за бажанням пропонують покласти усі цінні речі в одну шафу, після чого працівники заклеюють її, а замовник ставить підпис.



Анастасія Матвіюк пригадує, що ідея створити саме клінінгову компанію виникла, коли вони робили ремонт у своїй квартирі. До того ж, жінка любить підтримувати чистоту та хоче допомагати іншим в прибиранні.

«Ми робили ремонт у своїй квартирі і коли дійшла справа до прибирання, я зрозуміла, що хочу цим займатись. Я дуже люблю чистоту та затишок. Завжди хотілося мати свій бізнес, але не знала точно, який. Так і з’явилась ця ідея», - каже вона.



За словами власниці компанії, вона дуже хоче, аби сфера клінінгу набула більшої популярності на Волині.

За короткий термін жінці вдалося створити бізнес та набрати команду. Анастасія Матвіюк разом із клінерами проходили навчання у київській школі клінінгу, де вивчали технологію, обладнання та спеціальні засоби.



Цікаво, що сама засновниця клінінгового сервісу займається не тільки управлінням, але й допомагає клінерам.

«Якщо є складне замовлення, я завжди допомагаю. Мені не байдуже, як працюють мої дівчата. Я дуже люблю свою роботу та вкладаю всю душу в компанію. Найбільше мене мотивують задоволені клієнти. Коли я бачу, як вони щиро радіють чистоті, то розумію, що ми все робимо правильно. Також я завжди роблю зворотній зв’язок з замовникам та перепитую, чи все сподобалось», - говорить Анастасія Матвіюк.



Зараз у команді «Ubrano» працює професійна команда. Засновниця компанії зауважує, що скрупульозно обирала людей на роботу. Перш за все, клінери «Ubrano» - старанні, відповідальні, надійні та досвідчені люди, які якісно виконують завдання.



Окрім того, сервіс «Ubrano» – це також і про атмосферу. Анастасія Матвіюк пояснює, що підбирає в команду позитивних людей та створює в колективі максимально дружню обстановку.

«Наш колектив дуже позитивний, тому намагаємось приносити замовникам не тільки чистоту, а й хорошу атмосферу. Клієнт завжди це відчуває. У команду я завжди підбираю людей, щоб нам усім було легко. У нас невеличка сім’я. Дуже важливо, щоб працівник був задоволений своєю роботою. Якщо йому буде подобатись, то він відповідно і працюватиме», - додає власниця компанії.



Клієнтам, які замовляють генеральне та післяремонтне прибирання, гарантовано отримають подарунки від клінінгової компанії «Ubrano».



Анастасія Матвіюк відзначає, що компанія береться за будь-які замовлення: «Нас не лякає складна робота. Навпаки – ми радіємо, що таким чином набуваємо досвіду, нам це цікаво. Були об’єкти після пожежі. Було дуже непросто прибирати, але клієнт був в захваті від того, наскільки якісно ми це зробили».

Окрім клінінгу, зараз у тестовому режимі працює оренда професійного обладнання. Працівники «Ubrano» детально пояснюють, як користуватись ним, та дають в оренду.



Анастасія Матвіюк каже, що планує і далі розвивати сферу клінінгу на Волині, навчатись, покращувати та розширювати спектр послуг клінінгової компанії «Ubrano».

«Я постійно дізнаюся про новинки серед обладнання, засобів, адже це дуже важливо. В Україні раз в рік проходить виставка щодо клінінгу, маємо намір їздити туди щороку, щоб стежити за новинками», – ділиться планами Анастасія Матвіюк.



Аби замовити прибирання у компанії «Ubrano», можна телефонувати, писати у Viber, Telegram, WhatsApp, Instagram, Facebook або на сайті.

Контакти:

+38 (095) 497 25 77
+38 (093) 497 25 77

Сайт: ubrano.lutsk.ua

Instagram: ubrano.lutsk

Facebook: Ubrano













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Користувався особисто. Рекомендую, професіонали своєї справи.
Відповісти