Як вибрати надійний стабілізатор напруги*

Як вибрати надійний стабілізатор напруги*
Вам також добре знайомі раптові коливання напруги в електромережі? Побутова техніка «не любить» різких стрибків, особливо холодильники, кондиціонери, мікрохвильові печі, пральні машини та комп’ютери. При сьогоднішній складній ситуації з електропостачанням важливо подбати заздалегідь про своїх домашніх і робочих помічників. Зберегти «життя» побутової техніки, а заодно й зекономити гроші допоможе стабілізатор напруги.

Як вибрати стабілізатор напруги


Стабілізатор напруги – пристрій, що підтримує стале значення напруги. Для домашніх потреб та офісів обирають однофазні прилади, які підходять для мереж 220 В. Для промислових об’єктів слід купувати трьохфазні стабілізатори, працюючі з напругою 380 В.

Визначившись із цим, переходять до вибору конкретної моделі у відповідності до наявних потреб. Звернути увагу потрібно на:

• Потужність – необхідно обчислити сумарну потужність приладів, які потребують захисту. Стабілізатор обирають з показниками максимальної потужності на 20—30% більшим, ніж отримане значення.

• Діапазон стабілізації – потрібно визначити мінімальну і максимальну напругу в мережі за допомогою вольтметра або реле напруги в години-пік при включені усіх приладів, які потребують захисту.

• Спосіб монтажу – обирають, виходячи із зручності користування. Універсальним рішенням для домашнього використання є настінно-підлогові моделі.

• Значення ККД – чим більший цей показник, тим краще пристрій допомагає економити енергію.

• Матеріал корпусу – найкращим вибором стане стабілізатор із металевим корпусом. Він максимально міцний і відповідає правилам пожежної безпеки.

В чому економія


Сьогодні стабілізатор напруги необхідний в кожному домі, адже він допомагає не тільки зберегти дорогу техніку, а й економити електроенергію і відповідно зменшувати рахунки. Це обумовлено тим, що при низькій напрузі в мережі приладам потрібно більше електричного струму для підтримки номінальної потужності. Отже витрати електроенергії зростають, а лічильник крутиться швидше. Стабілізатор напруги усуває цю проблему, а тому дозволяє заощаджувати на сплаті комунальних послуг.

Вибрати та купити надійний стабілізатори напруги для будь-яких потреб можна в одному з найбільших українських інтернет-магазинів «ЖЖУК». Низькі ціни на величезний асортимент товарів, дешева або навіть безкоштовна доставка (при отриманні замовлення в одній із 550 торгових точок компанії у 23 областях країни) дають можливість ще більше заощаджувати у цей скрутний час. А офіційна гарантія дозволяє не хвилюватися, що прилад вийде з ладу.

При виникненні труднощів в виборі необхідної моделі звертайтесь до досвідчених фахівців компанії. Вони надають консультації на сайті Zhuk.ua, в Telegram https://t.me/zhuk_ua та по телефону 0 800 202-848.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може варто було б заставити постачальників електроенергії надавати якісні послуги ? за що одержують непогані зряплати чинуші держпродспоживслужби ?
Відповісти