Dyson: сам собі перукар*

Dyson: сам собі перукар*
Щоденний догляд за волоссям – процедура трудоємна та досить тривала за часом. Однак є спосіб зробити її набагато легшою та швидшою. Для цього треба просто покликати на допомогу сучасних технічних "помічників". А шукати їх слід серед продукції компанії Dyson. Саме вона дуже добре подбала про те, щоб жінки (і чоловіки) отримали оптимальні інструменти для своєї "домашньої перукарні". Давайте познайомимося ближче з такими зручними та функціональними приладами, як фени, стайлери та випрямлячі волосся від Dyson.

Фени Dyson


Фени від компанії Dyson – чудовий приклад того, що може створити прогрес із традиційного побутового приладу. Справа в тому, що будь-який фен Dyson відноситься до категорії High-Tech.

Одна з головних переваг фенів цієї фірми полягає в спеціальному датчику, який безперервно контролює температуру повітряного потоку, що виходить. Це дозволяє автоматично регулювати нагрівання та суворо витримувати задану температуру. Така стабільність дозволяє висушити волосся значно швидше. Всього у фенів Dyson три режими нагріву: 60°С, 80°С та 100°С.

Ще одна перевага фенів Dyson - нестандартне розташування двигуна. На відміну від більшості інших виробників Dyson встановлює двигун не в голівці, а в ручці фена. Це відразу робить користування приладом набагато легшим та комфортнішим. Додатковий комфорт досягається за рахунок практично повної відсутності вібрації під час роботи.

І, нарешті, важливий плюс – велика різноманітність насадок. Згідно відгуків у мережі, фени Dyson дуже подобаються саме тим, що дозволяють надавати волоссю будь-яку форму та пишність. Втім, подобаються вони й іншими своїми характеристиками.

Стайлери Dyson


Стайлери - відносно новий для нас різновид інструментів. Однак ті, хто вже встиг спробувати їх, як правило, дуже задоволені. Особливо багато схвальних відгуків можна зустріти з приводу стайлерів компанії Dyson. Чим вони так ваблять користувачів? Давайте розберемося.

По-перше, користувачі відзначають дуже широке коло можливостей стайлерів Dyson. З їх допомогою можна закручувати локони або надавати волоссю хвилеподібну форму. А можна і навпаки – випрямляти їх. Словом, будь-яка примха. При цьому великий вибір насадок та різні режими роботи забезпечують оптимальні умови для кожного типу волосся. А помірна робоча температура надійно захищає волосся від перегріву. Загалом завдяки усім своїм перевагам стайлери Dyson перетворюють виснажливий процес догляду за волоссям у легкий творчий процес.

Випрямлячі для волосся Dyson


Випрямляч для волосся - ще один корисний у побуті прилад. Відразу зазначимо, що випрямлячі Dyson відрізняються незвичайним матеріалом нагрівальних пластин. Вони виготовляються із марганцево-мідного сплаву. Завдяки цьому пластини мають гнучкість, що дозволяє їм точно відповідати формі пасм волосся. В результаті при розгладжуванні волосся не деформується.

Ще один фактор захисту волосся – давач температури. Всі випрямлячі Dyson обладнані такими давачами, тому перегрівання цих побутових приладів неможливе. Вони суворо підтримують будь-який із заданих теплових режимів. Таким чином, завдяки давачам та матеріалу нагрівальних пластин використання випрямлячів Dyson завжди проходить комфортно та абсолютно безпечно для волосся.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.