До уваги меломанів: 4 концерти, які вам варто відвідати*

До уваги меломанів: 4 концерти, які вам варто відвідати*
В найближчі місяці в Києві гримітимуть ну дуже потужні саундтреки від відомих гуртів та оркестрів.

Щоб спростити вам задачу, ми пропонуємо 4 концерти, які захоче відвідати кожен меломан. А зібрати інформацію нам допомогла афіша Жовтневого палацу, на якій представлені всі заплановані події на найближчі декілька місяців. Тож поїхали.

«Скрябін» з симфонічним оркестром


Коли: 22 лютого
Вартість квитка: 250-1530 грн

Тут навіть можна не описувати, чому вам необхідно відвідати цей концерт. Культові пісні видатного українця розбурхають вашу свідомість під звуки симфонічного оркестру. Ностальгія і теплі спогади гарантовані.

«Lady Gaga Experience»


Коли: 16 березня
Вартість квитка: 450-1450 грн

«Леді Гага Експіріенс» – це круте шоу, яке відтворює всю атмосферу виступів Леді Гаги. Дійство, яке дійсно вражає фанатів по всій Європі. Підготуйтесь до мега звуку, світла і спецефектів. Це перше і єдине шоу в Європі, де звучатимуть усі хіти Леді Гаги наживо, без фонограм. Тримайте руку на пульсі, бо квитки швидко розлітаються.

Harry Potter: Музика з фільмів у виконанні Оркестру


Коли: 17 березня
Вартість квитка: 450-990 грн

Ось декілька причин, чому вам варто відвідати цей концерт:

Почуєте улюблені мелодії з фільмів про Гаррі Поттера, але не з екрана, а наживо, у величезному симфонічному звучанні.

Зануритеся в світ Гаррі Поттера, ніби станете одним з героїв улюбленої історії.

Можна класно провести час з друзями або сім'єю, насолоджуючись не лише музикою, а й атмосферою чарівності.

Цей концерт – це не просто прослуховування музики, це справжній досвід, який неможливо отримати вдома. Уявіть, що ви попадаєте у відомі місця з фільмів: коридори Гоґвортсу, поле для Квиддичу, чуєте плач Фенікса, і навіть боретесь з Темним Лордом. Це все через музику, яка пробуджує емоції та спогади.

Цікаво, що це шоу має іспанські корені. Його створив відомий диригент Віктор Елой Лопес. Вперше воно прозвучало в Севільї, а потім, завдяки киянам, приїхало до України і викликало справжній ажіотаж.

«Без Обмежень «Акустична програма»


Коли: 12 квітня
Вартість квитка: 490-3490 грн

У квітні 2024 року шанувальники гурту «Без Обмежень» мають унікальний шанс побачити щось особливе. Гурт вперше влаштовує акустичну програму. Це буде щось неймовірне: відомі хіти, як "Без неї ніяк", "ДИМ", "Весь світ", "Зорі запалали", "Вільні люди", зазвучать по новому в акустичній версії.

Цей тур "Разом до перемоги" уже відомий своїми повними залами – справжніми аншлагами у кожному місті. Торік гурт проїхав понад 120 000 км і дав понад 150 концертів по всьому світу та Україні. З часу повномасштабного вторгнення всі їхні концерти – благодійні. І цей раз не виняток.

Купуючи квиток на концерт «Без Обмежень», ви не тільки отримуєте класний вечір, але й допомагаєте нашим військовим. Більша частина зібраних коштів піде на купівлю дронів та авто для ЗСУ.

А якщо ж вас цікавить щось розважальне, наприклад концерт "Дизель шоу", чи більш емоційне, наприклад, спектакль відомого театру, тоді афіша Жовтневого палацу вам у поміч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
До уваги меломанів: 4 концерти, які вам варто відвідати*
29 січень, 09:44