Виробництво пластикової упаковки: як компанія Optipak йде в ногу з часом і тенденціями

Виробництво пластикової упаковки: як компанія Optipak йде в ногу з часом і тенденціями
Пластикова упаковка сьогодні так само зберігає свою популярність. Складно зараз уявити галузь, де б не застосовувалися подібні види упаковки. Тому так важливо, щоб продукція була якісною і стильною. Це дасть змогу будь-якому бізнесу, пов'язаному з громадським харчуванням, виділитися серед конкурентів. Компанія Optipak знає про це, тому пропонує своїм замовникам не тільки великий асортимент продукції, а й дійсно якісні та міцні моделі.

Як Optipak переслідує сучасні тенденції


Виробництво посуду із пластику (різні стакани з купольними кришками, кришки для стаканчиків з кавою) в Оптірак здійснюється комплексно. Продукція створюється з перевірених матеріалів, які ретельно підбираються під певні запити. Завдяки тому, що компанія здійснює сама всі виробничі процеси, контроль якості буде на кожному з етапів. Тому кінцевий продукт виходить якісним, за всіма нормами.

Компанія використовує безпечні та перевірені матеріали, а саме:

  • поліпропілен;

  • полістирол;

  • ПЕТ-плівку.

  • Матеріали ці безпечні для продукції громадського харчування. Вони підходять для різних напоїв - кави, чаю, алкогольних (гарячих або холодних). Під впливом температур матеріал не деформується і головне не виділяє шкідливих речовин і запахів.

    Крім того, одноразові елементи, що виготовляються Оптирак, можна потім повторно переробити. Фірма таким чином йде в ногу з часом і піклується про екологію. Такий пластик не буде тисячоліття знищуватися. Біорозкладні матеріали дадуть змогу зберегти планету чистою для нащадків.

    Цей виробник пластикової тари пропонує кілька картинок для просування бренду. Це справжня знахідка для маркетологів. Клієнти можуть замовити продукцію за індивідуальними розмірами. Тара може бути незвичайної форми, що одразу приваблюватиме покупців. Також можна вибрати колір продукції, щоб він допомагав ще краще запам'ятати компанію. Дизайн може бути незвичайним. Сучасний спосіб виділитися - нанести на стаканчик або на кришку слоган, логотип фірми. Це дасть змогу краще її просувати. Є спеціальний флексодрук на стаканчики. Це може бути як великий, так і маленький малюнок.

    Чому зручно замовити в Optipak


    Одноразовий посуд оптом - це популярний запит від клієнтів. Набагато зручніше замовити відразу партіями, адже пластиковий посуд розходиться дуже швидко, особливо, якщо заклад має власну службу доставки або пропонує забирати їжу самовивозом. Краще завжди мати про запас.

    Представники компанії розуміють, що в кожного клієнта можуть бути свої вимоги, запити й очікування від готової продукції. Тому до кожного тут індивідуальний підхід. Менеджери пропонують різні варіанти, прислухаються до побажань клієнтів. Зв'язатися з ними можна за вказаними номерами телефонів. Також можна залишити заявку на сайті та запросити вартість.

    Працює Optipak як з великими, так і з дрібними фірмами. Це і фармацевтичні компанії, і кафе, ресторани, супермаркети. Доставка товарів здійснюється по всій Україні. Займаються цим фірми-перевізники «Укрпошта», «Нова Пошта», «Delivery». Компанія співпрацює з приватними перевізниками, якщо клієнтам так буде зручніше. Вся продукція страхується, клієнти можуть про це не турбуватися. Оплата здійснюється на розрахунковий рахунок.



    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні статті
    Виробництво пластикової упаковки: як компанія Optipak йде в ногу з часом і тенденціями
    29 квітень, 16:52