Срібна підвіска «розкаже» про почуття: як вибрати подарунок коханій

Срібна підвіска «розкаже» про почуття: як вибрати подарунок коханій
Кожна історія кохання унікальна. Хтось познайомився в інтернеті, комусь пощастило зустріти другу половинку на березі моря, а хтось закохався в небі — на борту літака. Інші пам’ятатимуть зустріч у маленькому кафе чи просто посеред вулиці, або ж з усмішками згадуватимуть шалені студентські роки в гуртожитку чи на орендованій квартирі. Кожен такий спогад — невичерпне джерело особливих емоцій. А тому найкращим подарунком коханій дівчині, дружині стане ювелірний виріб, який нагадуватиме про щось важливе у вашому спільному житті.

Срібло як символ чистоти й щирості


Найважливіше у виборі ювелірного подарунка дорогій серцю людині — робити це від душі. Брати до уваги не високу ціну чи ефектний дизайн, а особливі деталі, які «відгукнуться», зачеплять за потаємні струни, нагадають про секретне й незабутнє. Саме тому варто звернути увагу на срібло — метал, який зачаровує своїм блиском, недоторканістю та чистотою, і з якого виготовляють дуже делікатні й стильні підвіски.

Усупереч багатьом стереотипам такі вироби носяться довго, не темніють і зберігають свій блиск. Адже більшість прикрас покривають родієм, що за властивостями нагадує платину та захищає срібло від подряпин і окислення.

Незаперечна перевага срібних підвісок — їхня елегантність. Кожен виріб здається невагомим, а тому дуже жіночним. З каменями чи без, різного розміру та форми — такі ювелірні подарунки вражають багатоманіттям дизайнів і талановитим виконанням найтонших ліній. А білосніжний блиск металу додає прикрасам особливого шарму.

Ще один аргумент на користь срібних підвісок — доступна ціна. Навіть якщо бюджет є обмеженим, знайти особливу коштовність для неповторної дівчини, жінки дуже реально.

Зрештою варто згадати, що срібло пасує всім і є гіпоалергенним. Тому, навіть якщо ви не до кінця впевнені у вподобаннях чи особливостях здоров’я дами серця, цей благородний метал обов’язково знайде місце в скриньці улюблених прикрас і щоразу нагадуватиме про ваше ніжне ставлення до неї.

Підвіска зі срібла як незабутній спогад


Як вибрати підвіску, що стане пам’ятним подарунком — можна зробити все за класичною схемою. Купити прикрасу, яка буде просто красивою та обов’язково сподобається коханій. Або докласти до вибору трішки більше зусиль і натхнення та знайти той ювелірний виріб, який викличе приємні мурашки на тілі й запалить погляд.

Асортимент достатньо широкий, щоб дати волю фантазії та самому отримати задоволення від пошуку сюрпризу:

  • Подаруйте нареченій на річницю знайомства делікатне серце з фіанітом як нагадування про те, яке місце вона займає у вашому житті.

  • Виберіть для дружини прикрасу у формі дерева роду, подякувавши їй за народження доньки чи сина.

  • Вкладіть срібне кольє з літаком у путівку на відпочинок. Ця прикраса довгими роками нагадуватиме про незабутню подорож.

  • Підберіть для коханої дівчини делікатного срібного ангела. Подякуйте за те, що вона подарувала вам крила та зробила щасливим.

  • Здивуйте дорогу для вас жінку підвіскою у вигляді срібної кішки, виголосивши комплімент її граційності й ніжності.

  • Прикраси у формі глобуса як запрошення підкорити світ, срібні підкови як символи удачі чи ключики як свідчення вашої відвертості й щирості — варіантів підвісок зі змістом є вдосталь, щоби знайти по-справжньому особливий подарунок. Варто лише прислухатися до власних почуттів, і ви зможете поцілити в самісіньке серце коханої.


    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.