Оригінальний подарунок до Нового року: що можна придбати у Луцьку?

Оригінальний подарунок до Нового року: що можна придбати у Луцьку?
Кожне свято приховує в собі небезпеку зробити якийсь нудотний і нецікавий подарунок, на покупку якого іноді витрачається багато часу. Тому кожного разу постає питання – ну, що ж таке подарувати?

Наближається Новий рік. Кожен намагається вибрати якийсь оригінальний подарунок близькій людині, друзям, сім’ї. Але де ж його взяти? Щоб спростити вибір і пошуки, пропонуємо невелику підбірку оригінальних подарунків, які можна придбати у Луцьку в передсвяткові дні.

1.

В Мистецькій крамниці на вулиці Лесі Українки, 24а зараз проходить виставка-продаж студії флористичного дизайну Ole-Art. Майстрині пропонують відвідувачам флористичні вироби на новорічну тематику. Ось такий місяць-кільце обійдеться у 250 гривень.


Крім того, виставка передбачає майстер-класи за ціною 50 гривень, де кожен охочий може власноруч виготовити собі подібний предмет, прикрасити його, щоб згодом подарувати близькій людині. Майстер-класи відбуваються у середу та п’ятницю о 16 годині, а в суботу та неділю о 13 годині.

2.

Дитячий світ – це перш за все світ гри, фантазії. Кожна дитина любить споруджувати якісь конструкції з навколишніх предметів, робити «хатинки» і залазити туди, створюючи уявний світ. В магазині «Декор. Букет. Дизайн» на проспекті Перемоги, 6 продається новорічна хатинка ручної роботи з різними фігурками звіряток. Наколо хатинки – паркан, який об’єднує звіряток у спільних іграх-веселощах. Ціна іграшки – 800 гривень.


3.

Для любителів великих розмірів також щось знайдеться. Подаруйте людині 2,5-метрового Діда Мороза з компресором та лампочкою Ілліча. Грубо і стьобно. Гігант коштує 660 гривень, придбати його можна в магазині «Світло-люкс» на проспекті Перемоги, 22.


4.

Якщо той, кому збираєтеся зробити подарунок, любить коштовності й речі з блиском, можна замовити позолочені брелки та медальйони з якимось написом, або власною фотографією.

Виріб виготовляється із металу шляхом нанесення шару золота товщиною 1-3 мм. Фотографія, або напис виконуються за 4 дні. З доплатою можна швидше. Шукайте MetalMessage у «Там Тамі» біля інформаційного відділу навпроти галереї магазинів поза касами. Ціна виробів – 150-250 гривень.



5.
Але дарувати якусь річ – не обов’язково! Можна подарувати спілкування, приємну трату часу. В передсвяткові дні, а також у саму новорічну ніч на Театральному майдані народні майстри презентують свої вироби.

Гарячий «глінтвейн» на питному меді обійдеться у 10 гривень за скляночку (пляшка питного меду – 40-50 гривень), новорічний дідух – 20-100, різноманітний новорічний дріб’язок – ще десятку. Ці маленькі приємні речі замінять дорогий подарунок і зігріють душу приємним спілкуванням й енергетикою народних виробів.


6.

Людям завжди бракує грошей. На цей випадок теж є маса цікавих і головне дешевих речей. В магазині «Shocker» на проспекті Волі, 5 (заходити через «Пано» на 2-й поверх) ви знайдете доларову гірлянду на $2000. Гірляндами можна обмотати ялинку, а то й цілу хату – хай людина хоч раз потішиться неймовірним багатством. До того ж – всього за 18 гривень.


7.

Наступний рік – рік дракона. Як же обійтися без драконівської символіки? Крім того, наступний рік – це рік Євро-2012. Ідеально – поєднати. В тому ж магазині «Shocker» можна знайти три футбольні дракони-скарбнички – гравця, суддю та вболівальника, кожен з яких за ціною 69 гривень.


8.

Якщо ваш друг ностальгує за минулим – подаруйте йому зірку! В «Там Тамі» у відділі подарунків продається справжня червона зоря з кріпленням на ялинку за 35 гривень. Разом з невеличкою штучною ялинкою, яку можна придбати там же, сума покупки обійдеться 60 і більше гривень.


9.

Коли хочеться подарувати щось невеличке, миле, чисто символічне, в магазині «Декор. Букет. Дизайн» можна придбати сніговички-магніти ручної роботи. Асортимент змінюється швидко і часто поновлюється. Ціна новорічних магнітиків – 20-30 гривень.


Ставити живі ялинки більше не модно – модно берегти природу. Але є люди, для яких головне – не мода, а традиції. Поєднаємо? У квіткових магазинах творчі працівники виробляють новорічні декоровані композиції із живих квітів.

Наприклад, у магазині «Квіткова галерея» на проспекті Перемоги, 12, залежно від величини та рівня складності, подібний букет (кошик, вазон – є різні варіанти) потягне від 80 до 200 гривень.


Хоча, на якому б ви подарунку не зупинили вибір, пам’ятайте головне: дарувати його потрібно із щирістю та добром. Інакше у Новому році не пощастить ;)

Олександр КОТИС

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: Новий рік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
клас:) розкішний матеріал
Відповісти
Я б на новий рік дарував таке, що корисне цілий рік. А ее тільки на свято
Відповісти
Я б теж. Але знаєте як приємно через рік дістати щось з полиці і згадати хто і за яких обставин тобі подарував вот такого сніговичка )))
Відповісти
Новий рік - не те свято, коли слід дарувати потрібні речі ))))
Я за подарунки-приколи - щоб було що згадати :)
Відповісти
А я Новий рік не святкую взагалі. Для мене більш важливим є Рідзвяні свята, а ніч з 31 на 1 - просто пянка. Але якщо говорити про подарунки, то шкода, що зараз відійшли з моди листи. Памятаю, як раніше тривожно чекаєш, біжиш до поштової скриньки, а там - листівочка. І так приємно якось. Також вважаю, що дорогим є подарунок, зроблений власними руками, як би тривіально це не звучало. Бо в ньому найбільше видно душу, яку вклала людина, що дарує...
Відповісти
Найбільше мене потіщив подарунок №1. Особливо його ціна - 250 гривень...дорого? Ні, що ви, просто смішна ціна!((((( особливо коли подорожчало життя!!! На такому виробі навіть пилюку не витреш! 250 грн - вважай викинув у смітник. просто так. бо грошей немає куди подіти?!
Відповісти
я старомодна...бо для мене увага звуком і листом набагато приємніша завчених смс чи ммс, холодних тостів і бездушних компаній....
подарунки повинні нести корисність. і не тільки екологічністю, а й здоровим глуздом!
Відповісти