Проституція по-луцьки: хто, як і за скільки

Проституція по-луцьки: хто, як і за скільки
Проституцію називають найдревнішою із професій.

Люди купували інтимні послуги раніше, купують нині та купуватимуть у майбутньому, бо природні інстинкти людей і бажання заробити на цьому набагато сильніші за оболонку правопорядку і цивілізації, зокрема в Україні. І Луцьк – не виключення.

Проституція у нашому місті, можливо, не процвітає, але є. І, схоже, ніхто це явище прибирати не планує.

ЛУЦЬКИМИ ПОВІЯМИ КЕРУЮТЬ «МАМОЧКИ»

Як стало відомо із джерел, наближених до такого «бізнесу» у Луцьку, Луцьк має дві основні точки «бюджетної» проституції. Перша – заправки на вулиці Рівненській біля виїзду з міста, перш за все «Лукойл», друга – зупинка на вулиці Рівненській біля перехрестя із проспектом відродження.

Була колись і третя точка – на Ковельські, однак, за інформацією джерел, нині там повії активно не працюють.

Кожну із точок контролює своя «мамочка». До них належать старші за віком та досвідченіші повії, які здатні організувати працівниць, контролювати і захищати свою територію, «тримати порядок» загалом.

Чітких сфер впливу на протяжності вулиці Рівненської між «мамочками» немає. Коли в одних немає клієнтів, можуть зміщатися на територію інших. Однак бували випадки «війн», коли несвідома працівниця стояла «не там, де треба». Таких можуть, як мінімум, побити.

Треба зазначити, що «мамочки» - теж не самостійні фігури. Очевидно, що в місті просто не могла би працювати така система ескорт-сервісу, коли б її не «кришували». За словами наших співрозмовників, це роблять бандити та правоохоронці. Однак поки у ВолиньPost немає доказів причетності до такого «бізнесу» конкретних осіб у правоохоронних органах, а тому інформація про це, можливо, буде у наступному матеріалі.

На першій із точок (заправки) ціни коливаються від 400 до 500 гривень за годину. Цікаво, що «такса» залежить від клієнта. Повії придивляються до охочих чоловіків – із кого можна взяти 500 та більше, обов’язково візьмуть. Із цієї суми 100 гривень іде «мамочці», або сутенеру. Проте «податок» може змінюватися.

На зупинці біля перехрестя та магазину «Берізка» натомість беруть менше - 200-300 гривень за годину.

Різниця у ціні виникає тому, що на виїзді із міста стоять «елітніші» проститутки. «Елітність» визначається віком жінки, її привабливістю та попитом на її послуги. Натомість на перехрестя «відтісняють» старших та менш привабливих.

Якщо ж послуги замовляють на всю ніч, ціна може бути іншою – «оптом дешевше».

Також між «мамочками» бувають «трансфери». Тобто повії можуть переходити працювати на іншу точку за домовленістю між ними. Чи були випадки самовільного переходу, наразі не відомо.

А ще бувають випадки, коли одна проститутка «відбиває» клієнта чи «папіка» в іншої. В даному випадку грошовитий та не надто вимогливий чоловік – знахідка для них, за яку триває конкуренція.

ГРОШІ БЕРУТЬ НАПЕРЕД І ЗАЛИШАЮТЬ У СУТЕНЕРІВ

Перевага роботи під «дахом» «мамочки» для проституток полягає у тому, що вони фактично створили вдосконалену систему сутенерства. Кожна із таких очільниць екскорт-сервісу має в підпорядкуванні певну кількість охоронців та сутенерів, які власне і організовують процес.

Раніше у місті були повії, що самі стояли «на трасі» та ловилили клієнтів. Але працювати доводиться і в негоду (дощ, сніг, мороз), тому абсолютна більшість повій перейшли на «централізовану» систему роботи.

Розповімо, як, наприклад, до останнього часу працювали на виїзді із Луцька. Як правило, проститутки знаходяться у автомобілях чи біля них. Саме автомобіль є орієнтиром для потенційного клієнта. Він підходить до одного (рідше двох) сутенерів та питає про послуги. Ті ж кличуть «вільних» повій.

Про послуги кожна жінка із клієнтом домовляється особисто. Бувають навіть випадки, коли жодна не погоджується «піти» з клієнтом, якщо він їм відверто не подобається.

Гроші беруть наперед. Часто повії залишають їх у сутенерів на зберігання, щоб гарантували розрахунок.

Власне «обслуговування» відбувається у мотелях та саунах. Перш за все обирають ті, де є можливість брати номери погодинно. Ми свідомо не називаємо ті сауни та готелі, де найчастіше працюють повії, щоб не дискредитувати заклади. Кому насправді потрібно, той і так знає.

На місце проституток можуть завозити на транспорті клієнта чи на «казенному». Ну, а потім сутенери забирають проституток та відвозять працювати знову або відпочивати (залежно від часу, їх фізичного і психічного стану).

«Робоча ніч» триває, як правило, із 23:00 до 4:00 – 5:00.

ОБРАЗ ПРОСТИТУТКИ

Як повідомляють наші джерела, орієнтовні вікові рамки для луцьких повій – 18-35 років. Однак займатися цим 17 років підряд – просто неможливо.

Більшість вуличних повій більше кількох років не витримують. Вони знаходять себе в іншій сфері, беруться займатися «менеджментом» або просто залишаються на узбіччі життя.

Основні фактори, які «добивають» жінок – алкоголь, фізичне та моральне виснаження. Бувають дні, коли у популярних працівниць до 5 клієнтів. Щоб бути готовими до такого, багато повій постійно зловживають алкоголем і просто «спиваються» за певний час. А ще до депресії та руйнування життя підштовхує сама специфіка надання подібних послуг.

Причини того, чому жінки ідуть у проститутки, бувають дуже різними. Для більшості – це безвихідь. Коли у жінки троє дітей та немає чоловіка, треба визнати, вижити складно. Тому благородне бажання дати шанс дітям змушує іти у такий «бізнес». За гроші, отримані від роботи, доводиться утримувати не тільки самих дітей та себе, а й доглядальниць, що приглядають за малечею, поки мама працює чи спить.

Є й інші випадки. Передусім це «розбиті мрії» дівчат та жінок із сіл, що подалися у Луцьк в пошуках заробітку. Таких теж життя змушує «іти на панель». Тому не завжди повіями стають «героїні». В декого бувають значно банальніші мотиви.

ОБРАЗ КЛІЄНТА

Користуються послугами проституток у Луцьку дуже різні люди. Якщо самі працівниці - від 18 до 35, то «розважитись» можуть захотіти навіть чоловіки за 70. Трапляються і люди із особливими побажаннями та навіть збоченці.

Під час обговорення умов та суми сплати «хльорки» придивляються до клієнтів, мовляв, «що він за один». Як ми вже зазначали, у «мажорів» беруть більше. (Однак «мажори, як правило, користуються послугами елітних повій. Про них – у наступному розділі).

Також клієнт оплачує сауну чи номер в готелі, випивку тощо. Обов’язково використовують презервативи.

А ще, до речі, послуги можуть надавати просто в автомобілі. Для цього сутенер відвозить транспорт у підготовлені та «тихі» місця і залишає його на визначений час.

«ЕЛІТНУ» ПОВІЮ МОЖНА ЗАМОВИТИ ПО ТЕЛЕФОНУ

Далеко не всі луцькі проститутки стоять чи сидять у автомобілях на заправках. Є й елітні «дівчата за викликом». Такі коштують від 1000 гривень за годину.

Вони працюють кількома різними способами. Один із основних – виклики по телефону. Сутенери привозять дівчат до клієнтів, а далі – звична схема.

Також «своїх» дівчат можуть мати готелі та сауни. Про них домовляються із визначеною особою. Але такими послугами забезпечують «перевірених» клієнтів.

Інколи проститутки можуть просто «розважатися» у нічних клубах чи менш престижних закладах, вдаючи із себе «доступних» жінок. Пропозиція заплатити гроші надходить, після того достатньо грошовиті чоловіки починають із ними фліртувати.

Один із таких закладів розташований у історичній частині Луцька. Там часто «тусуються» молоді проститутки, які знайомляться із клієнтами під час танців та тут же «готуються» перед поїздкою у готель чи сауну.

Проте треба визнати, що схеми роботи елітних повій більш розвинені та «продумані», ніж у звичайних. Але і ціни, звичайно, вищі.

***

Більшість проституток сприймають те, чим займаються, як звичайну роботу. «Люди за ті 500 гривень по півмісяця на роботі карачаться», - виправдовує себе одна із них. Тому бажання не просто виживати, а жити та навіть «жити красиво» підштовхує їх займатися цим. Чи морально це? Не зовсім. А чи морально отримувати копійки за іншу складну і малопрестижну роботу? Також не зовсім.

Але ціна за «швидкі» гроші – алкоголізм, наркотична залежність, зруйновані сім’ї, фізичні та психічні розлади. Та проституція існує, а прибирати її ті, хто мав би це робити, наразі не надто поспішають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото-то розрекламували.
Відповісти
вибір - Богданець має баню під бар дель , детальніше Див. на сайті Батов Г . Ф . Можна порішати по кімнатах - на години ( в общазі )
Про ВПУ - 9 , Луцьке впу. Немали ще винуватці справжньої біди . ? ! - ... . Біда навчить . Вони зариваються - і отримають . Зухвалості свавільщиків , як тій ниточці , - логічне завершення , рано чи пізно прийде . Не брали ті руки і ржевого цвяха. - Тож , раз не брали - справжньго покарання , не мали . Хвайні квартири , автомобілі ... ,- за державний кошт , за кошти батьків і дітей . Спокійно дивимось в очі ...- бо то синочкам і дочкам від турботливих хамів.************* Тема зовсім іншого напрямку - в колег по роботі , знаючи , що за їхні гроші придбаний електричний кабель (кооператив "Віра") . На охороняєму обєкті / охоронці по сумісництву , вантажники , " атасери ", собутильники .../ КРАДЕМО !!! Сміємось - доказати треба . Руки не брали , а лапи рвали... плюємо ми на них , хай мають перебої в енергопостачанні - вихід з ладу побутової техніки , нерви . Нагло дивимось в очі ... Вова богданець - приємник ( був заст . директора в г.ф . батова - засудженого зека , - без угрезінь совісті прийняв заклад покриваючи величезні недостатки , і ще зека батова на посаду викладача . Радник , засуджений за КК України . Без права займати будь які посади в навчальних закладах ) ходить по училищу,як павлін розпустивши хвіст ... - руководжу лапами ! Вміє - призначаєм на посаду чи посад...

факт до вибір 30 Січня 2015 21:17 відповісти +3-0
Рука руку миє. Чи возилися б стільки часу з зеком ті, хто відповідає за освіту, якби разом не крали, не брали хабарі, .... ?
Відповісти
Хто автор матеріалу?
Відповісти
ЮРІЙ С
Відповісти
З чим чи з ким боротися? Доки буде попит - буде й пропозиція. Ця тема вічна. Деякі країни просто легалізують проституцію. Ми не говоримо про мораль, хоча це є саме сфера моралі. А аморальні люди є у всіх сферах життя і являються також своєрідними проститутками.
Відповісти
Як то кажуть, "обо всем да ни о чем"
Відповісти
а для чого ця стаття написана взагалі? от як будуть конкретні прізвища сутенерів, правоохоронців і всіх хто за цим стоїть, тоді це можна було б назвати журналістським розслідуванням, а так - це інструкція з пошуку повій або того, як і де нею можна стати!
Відповісти
ну як розуміти??? що не ясного? гірка правда нашого маленького села..., так і є, мужики-це мужики,мало чоловіків нормальних,дуже мало, а особливо в нас... всі вони або алкоголікі, або зрадників, або лупцюють жінок, або все це в купі, або гроші не дають, або ледарі, або багато чого-це наших 90%!!! нажаль, це не жарт, а правда, щоб тут чоловіки чи хлопці не писали....
зараз будуть казати,що є нормальні, просто не зустрічала, маразм..., якщо їх напоїти і рознервувати-тоді пізнаєш все про нього відразу нормлаьних НЕ МАЄ!!!А жінки, дівчата вірять і саме головне,що ми хочемо вірити,що зустрінемо того,який нас розумітиме та любитиме!
Відповісти
Можливо нема достойних дам "напоїти і рознервувати". Якій нормальний мужик буде такє терпіти?
Відповісти
Тебе б напоїти та рознервувати...
Відповісти
телефони? адреси?)))
Відповісти
От гарна реклама. молодці журналісти і таксі назвали і рекламу зробили.

от тільки в телефончики забули лишити.

напевно мало звами поділилися.
Відповісти
просто бред, реклама сутенерства))))А чи не пособник цей журналіст в сутенерстві?
Відповісти
А не могли б автори даної статті зробити щось реальне, крім реклами, для того, щоб щось змінилося. Наприклад зініціювали б звернення до Центральних органів влади для внесення змін до законодавства та легалізації даного виду бізнесу, за рахунок чого збагатити бюджет країни, що на сьогодні дуже актуально, як даний механізм давно уже працює в багатьох Европейських країнах.
Як розповідає Історія, проституцію ще нікому не вдалося "побороти"
Відповісти
Це боротьба з вітряками! Давно пора піти по шляху цивілізованих країн і зробити спеціалізовані заклади з повною легалезацією, профсоюзам і податками. А так тількі кормите бандітів!
Відповісти
Скільки коштуе така реклама на Волиньпост ???
Відповісти
Робота як робота. Вони ПОТРІБНІ. А ти Фікус мабуть імпотент. Скиглиш бо мабуть грошей нема на дівку а так ніхто тобі не дасть.
Відповісти
ну фікус-це дівчина)))), потрібні таким як ти=), а ти-НІХТО і звуть тебе ніяк,хіба що л.а.й.н.о.,якщо для тебе це норм.=)
Відповісти
Це дуже важка робота. Не заздрю. Зявиться якийсь бик, розірве надвоє, пошматує, плюне туди ще й не заплатить. Краще вже їх легалізувати.
Відповісти
Проституція була завжди, і при совєтах, коли сексу "не було". Любляча дружина і мама за золотий ланцюжок чи набір трусів "нєдєлька" з пляшкою шампанського десь на приватній квартирі чи в лісі на пеньку лягала під іншого, було короткочасне палке кохання, обіцянки-цяцянки, поцілунки в пупок, а за якусь годину вона, змучена котячим коханням, поверталась додому і знову, зціпивши зуби, грала роль люблячої дружини і мами. Даремно ніхто нікому не давав, хіба що понюхати.
Відповісти
Не буду спати, піду в 23 00 дівчину шукати.......
Відповісти
юрік тобі ше година.мий шукача
Відповісти
тут валютчиків з центру міста ніхто не прибере, які у всіх на очах... а ви про якихось повій говорите... Зайдіть на сайт знайомств... так там їх тьма тьмуща...
Відповісти
а що тобі валютчики зробили? чи ти директор або власник банку????
Відповісти
автор міг би дати декілька реальних фото,щоб читачі оцінили луцьких :)))
Відповісти
Більша половина написаного передерта з чужої статті так як написано загально, неконкретно і крім вул.Рівненської -немає нічого спільного з Луцьком.
Відповісти
автор тему не розкрив, бо знайомий з нею поверхнево)
400-500 грн на рівненській?!
"ну вы даете!")))
Відповісти
Гроші не пахнуть.Якщо дівчат влаштовкє оплата нехай працюють.Повірте працювати на шуберті не кращий варіан дл дівчини там здоровя швидко втрачають.А про оплату праці ви думаєте медсестра получить в Місяць 1000гривень радіє?Як ви думаєте іі мясо регулярно вживає а пробувала цукерки труфальє.Нажаль смоктунці.Як ви думаєте почуває се

бе одинока мама?людиною?..................
Відповісти
А де дешевше? Хоч би за гривень 100?
Відповісти
навіть безкоштовні бувають, головне - підхід знайти)))
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=0y2Mt7pX-8E
Відповісти
а чому не написали про де ще стоять і працюють такі дівчата - наприклад про нічні клуби.
Відповісти
хто автор статті?
Відповісти
Вот это тема - вот это да. Во это да - вот это тема!
Відповісти
ще на виизди на киверци ходить пару бидолах
Відповісти
та ну їх там такі шо платити будиш шоб втікти від них а не ше ..
Відповісти
та ну їх там такі шо платити будиш шоб втікти від них а не ше ..
Відповісти
Порадувала кількість коментарів) Дякую за інформацію. Ще непогано було б побачити телефони, прайс, фотки, як на одному з сайтів в Варшаві, де собі можеш "надом" замовити)
Відповісти
оце сутенер з цума, 0673992037, а є ще сутенери з автовокзалу. та жд вокзалу... дзвоните і заказуєте..... а легалізувати не хто не хоче бо прийдеться плотити податки..
Відповісти
оце сутенер з цума, 0673992037, а є ще сутенери з автовокзалу. та жд вокзалу... дзвоните і заказуєте..... а легалізувати не хто не хоче бо прийдеться плотити податки..
Відповісти
Тобто ви назвали "сутенером" того бідного таксиста який їх возить (в якого вони сидять, стоять), і нічого не вирішує?
Відповісти
А на Шевченко КВД ещё работает?
Відповісти
да я хочю сексу завжди
Відповісти
Маріна я не проти давай на возєднаня в 11 год
Відповісти
хто хоче
Відповісти
Я вибачаюсь але як можна стати проституткой я хочу тут працювати якщо
Відповісти