Перше Fitness Party від MAXIMUS об'єднало молодих та активних*

Перше Fitness Party від MAXIMUS об'єднало молодих та активних*
У фешенебельному «Рaganini hall», який знаходиться у ресторані «Мелодія», відвідувачі та тренери фітнес-центру «Maximus» із показами моделей, конкурсами та запальною дискотекою відгуляли новорічну вечірку.

Святкування «New year’s fitness party» відбулося 23 грудня.
На свято спорту і веселощів до «Рaganini hall» завітало близько 140 гостей. Організатори підготували насичену програму, тож серед гостей були не лише спортсмени.

«Ми запланували захід, аби познайомити людей із нашим центром. Часто відвідувачі «Maximus» приходять у різний час і іноді навіть не знайомі між собою. Тому наша вечірка стала гарним приводом подружилися», - розповідає організатор Анна Рудень.

Танцівниця Анжеліка Арутюнян запалила гостей спокусливим східним танцем.



Частували гостей кухарі ресторану, які до свята приготували не лише «спортивний» салат «Цезар», а й більш вишуканий «Di Govanі». Охоче смакували й коронною стравою фітнес-салют, рецепт якої до кінця тримали у таємниці. Зрештою, секрет відкрили – подавали сьомгу запечену у тісті з грибами. Прикрасили страву харчовим салютом, забезпечивши абсолютно унікальну подачу.



На «ура» відбувся і показ колекції одягу «Trec Nutrition», який демонстрували моделі із модельного агентства Анни Тріль «Grace model». Кожна модель мала відповідний до костюма макіяж та зачіску, які забезпечила Ірина Бондаренко. Продефілювали по подіуму й тренери Альона Акеньтьєва, Антон Папежук та Романа Бондарук, моделями стали навіть деякі відвідувачі залу.

Представила колекцію офіційний представник компанії Trec nutrition на Західній Україні Романа Бондарук: “Trec поєднав в собі якість, ціну і комфорт!Дуже зручний одяг не тільки для тренування, а й для прогулянок та повсякденного життя. Великий вибір моделей дає можливість носити цей одяг цілий рік – як зимою, так і літом. Також при бажанні можна замовити речі Trekc Wear зі свої ім ’ям або прізвищем» - розповіла вона.



Протягом вечора гості активно долучалися до конкурсів. Чи не найбільше оплесків зірвав конкурс із присідань, адже учасники змагання присідали із моделями на руках.

Кульмінацією вечірки стало нагородження містера та міс «Maximus». Кандидатури конкурсантів підібрали тренера, а голосування відбувалося у соцмережах та, звісно ж, у самому залі. Зрештою, майже на 100 голосів випередивши найближчого переслідувача, містером став Олександр Волошин. Серед панянок титул міс виборола Наталія Сачко. Переможці отримали від подарунок – 3-місячні абонементи на відвідування зали та абонемент на відвідини SPA-зони.

Нагородження супроводили промови переможців та звук фанфар. Нагородили й учасників ролика «Манекен челендж», який недавно презентували широкому загалу.



Отож, після завершення ніхто не залишився без подарунків, адже відвідувачі отримали титули та грамоти «Містер Щирість залу», «Найспортивніша сім'я залу» тощо.



Розважав гостей своїми музичними творіннями DJ ART, тож вечірка минула у дуже драйвовій та водночас теплій атмосфері. Ведучим був Влад Зінкевич з Ранкової команди.

Влад Зінкевич та Анна Рудень
Влад Зінкевич та Анна Рудень


«Люди були у надзвичайно піднесеному настрої. Ми навіть зробили відео селфі, яке скоро з’явиться у нас на сторінці», - анонсувала Анна Рудень.

За її словами, свято вийшло навіть шаленішим від запланованого, і після завершення гості цікавилися, чи будуть організовувати подібні дійства. Організатори обіцяють, що новорічна вечірка - це лише початок та вже планують наступну. Вона буде ще більш цікавою та драйвовою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.