В Україні запустять онлайн-карту про ситуацію в лікарнях щодо коронавірусу

В Україні запустять онлайн-карту про ситуацію в лікарнях щодо коронавірусу
Найближчим часом МОЗ України запустить інтерактивну мапу, де в онлайн-режимі можна буде побачити, як звільняються ліжка та перепрофільовуються лікарні в країні. Вони, у першу чергу, будуть приймати хворих на COVID-19.

Про це розповів під час брифінгу 19 березня заступник голови МОЗ та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, інформує пресслужба відомства.

“Ми чітко розробили алгоритм надання медичної допомоги, аналізуючи сценарії розвитку спалаху коронавірусної інфекції в Італії, спираючись на наші стандарти, рекомендації ВООЗ та найкращі медичні практики інших країн. Ми будемо пропонувати та надавати медичну допомогу в легких випадках амбулаторно в умовах самоізоляції. Для тих випадків, коли пацієнти будуть потребувати госпіталізації, інтенсивної терапії чи реанімаційних заходів, розроблено мапу, яка чітко показуватиме бригаді швидкої допомоги, в якій лікарні на сьогоднішній день є вільне ліжко, яке забезпечене всім необхідним обладнанням, аби врятувати життя”, - зазначив заступник голови МОЗ Віктор Ляшко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні запустять онлайн-карту про ситуацію в лікарнях щодо коронавірусу
19 березень, 2020, 19:30