У луцькому пологовому – дві пацієнтки з коронавірусом

У луцькому пологовому – дві пацієнтки з коронавірусом
Станом на 31 серпня у Луцькому клінічному пологовому будинку перебувають дві пацієнтки з підтвердженим коронавірусом і одна – з підозрою на цю недугу.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили в адміністрації закладу.

Інформують, що ситуація – під контролем, хворі – у задовільному стані. Жодна з них не підключена до апарату штучної вентиляції легень.

Додають також, що Луцький клінічний пологовий будинок – заклад першої хвилі госпіталізації хворих на коронавірус, тож усіх вагітних жінок з області, у яких виявляють недугу, мають госпіталізовувати інфекційною бригадою саме сюди.

Більше того, зауважують, що заклад повністю забезпечений усім необхідним, тут дотримуються протиепідемічних заходів. З хворими на коронавірус працюють окремі команди медиків у окремих, спеціально облаштованих під ці потреби приміщеннях.

Загалом у Луцькому клінічному пологовому 36 ліжок передбачені для лікування хворих на коронавірус та пацієнток з підозрою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закривайте цей пологовий будинок нафіг. Зачали дитину вдома, нехай родить вдома. Зачали дитину в іншому місці все одно нехай родить вдома. Здоровішими будуть мама і дитя.
Відповісти
Ти ідіотіна тупа! Ти думаєш, що пишеш?! Вагітним потрібна особлива увага і особливе лікування. У жінці б'ється ще одне або два сердечка, які хочуть жити і бачити здоровими цей світ, яким би він жорстоким не був (через таких як ти, на жаль). Я прошу Бога, щоб хворі вагітні народили здорових діток і самі були здорові! Я рада, що у мене двоє чудових малюків, і якби не наш Луцький пологовий їх би не було у мене! Тримайтеся, вагітні, я бажаю вам сил і здоров'я! Усе буде добре! Усміхніться!!)
Відповісти
Луцький пологовий має найкращих з величезним досвідом спеціалістів, які зможуть допомгти вагітним подолати
важку недугу. Здоров'я вагітним та медпрацівникам!!!
Відповісти