Зеленський розповів, про що говорив у телефонній розмові із Лукашенком

Зеленський розповів, про що говорив у телефонній розмові  із Лукашенком
Президент України Володимир Зеленський поговорив з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, після чого вони домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською на кордоні, в районі річки Прип'ять.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

"Я пояснив йому детально неможливість нашого зіткнення. Я не хочу, щоб із Білорусі в Україну летіли ракети, літаки та гвинтокрили. Я не хочу, щоб в Україну з Білорусі йшли війська. І він мене запевнив у цьому. Лукашенко звернувся до мене, щоб наша делегація зустрілась на річці Прип`ять. Я не дуже вірю у результат цієї зустрічі, але нехай спробують, щоб у жодного громадянина України не було жодного сумніву, що я, як президент, не намагався зупинити війну, поки був, хоч і такий маленький шанс», – Володимир Зеленський у зверненні розповів про телефонну розмову з Олександром Лукашенком.

Також він зазначив, що його завдання як президента захистити нашу державу. А також, що військовослужбовцям платитимуть по 100 тис грн на місяць. Для того, щоб вони знали, що країна їм дуже вдячна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зеленський розповів, про що говорив у телефонній розмові із Лукашенком
27 лютий, 2022, 18:26