До Ковеля прибули переселенці

До Ковеля прибули переселенці
Біженці із Кривого Рогу вчора, 27 лютого, прибули до Ковеля.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Для людей організували ночівлю у наших закладах освіти. Всі вони забезпечені харчуванням. Частину людей взяли ковельчани у свої домівки.

Ковельський міський голова Ігор Чайка у відеозверненні повідомив:

"Сьогодні ми прийняли та розмістили десятки людей, які прибули в Ковель залізницею з тих регіонів України, де ведуться активні бойові дії. Щиро дякую за це нашим освітянам. Вони не лише гостинно зустріли, а й оперативно розмістили родини з дітьми у навчальних закладах нашого міста.

Ми подбали і про безпеку ковельських мам та дітей, і сьогодні відправили першу групу до міста Утена (Литва) на запрошення наших партнерів. Хотів би окремо подякувати муніципалітетам міст-партнерів Ковеля в Польщі, Німеччині та Литві. Всі вони, як справжні брати, запропонували нам свою допомогу і вже готують для нас гуманітарні конвої та збирають найнеобхідніше".



Сьогодні ми перевезли у безпечне місце і вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації, що у мікрорайоні Сільмаш. Так, це не наш комунальний заклад, але це діти без батьків і ми подбали про їхню безпеку

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.