«Динамо» - «Шахтар»: протистояння двох суперкоманд вже скоро*

«Динамо» - «Шахтар»: протистояння двох суперкоманд вже скоро*
Класичне протистояння двох потужних українських футбольних клубів «Динамо» «Шахтар» продовжується і багато користувачів вже звикли називати його всеукраїнським футбольним дербі. Обидві команди належать до найсильніших українських футбольних клубів, що мають найбільшу кількість титулів.
«Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк) не перестають тішити вболівальників в усьому світі й готові продовжити протистояння та зустрітися віч-на-віч на арені НСК «Олімпійський» у Києві. Ця важлива для усіх шанувальників подія має відбутися у суботу 16 квітня у 19:00. Обидві команди гідні суперники та мають достойну історію у світі футболу.

«Динамо» (Київ)


Команда, заснована ще у 1927 році. НСК "Олімпійский" – її домашній стадіон. На сьогоднішній день тренером команди є Мирча Луческу, президент - Ігор Суркіс. Титул найкращого бомбардира заслужено належить Віктору Циганкову, лише за сезон 2021/2022 він вже забив у ворота супротивників 11 голів. Найкращим асистентом команди визнано Іллю Шкурина з його чотирма результативними подачами.
На сьогоднішній день київське «Динамо» розпочало активне фінансування медичних установ, що надають допомогу пораненим під час військових дій, що спричинені вторгненням російських агресорів, також планується фінансова допомога дитячим будинкам.

«Шахтар» (Донецьк)


Зірка донецького «Шахтаря» зійшла на футбольному небосхилі у 1936 році. Зараз клуб виступає у Прем'єр-лізі чемпіонату України. На своєму рахунку клуб має наступні заслуги:
• Чемпіон України – 13 разів;
• Володар кубка України – 13 разів;
• Володар Суперкубка України – 9 разів.

До початку трагічних подій на Донбасі з 2014 року ФК «Шахтар» залишив свій домашній стадіон «Донбас Арена». З 2020 року домашнім стадіоном команди також став київський НСК «Олімпійський». Клуб активно займається благодійністю – надає активну допомогу дітям – сиротам та підтримує мешканців окупований територій Донбасу.

В очікуванні матчу


Звісно, чергова зустріч таких потужних українських футбольних клубів не може залишитися без уваги шанувальників українського футболу зі всього світу. Бронювання квитків на матч ФК "Шахтар" - ФК "Динамо" вже розпочато. Залишається лише чекати чим закінчиться чергове протистояння українських футбольних титанів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.