Чого можна досягнути займаючись пол денсом*

Чого можна досягнути займаючись пол денсом*
Стрімко увірвавшись у нашу культуру, пол денс Київ спочатку викликав неоднозначну реакцію, асоціюючись у багатьох зі звичайним стриптизом на жердині. Однак, вже дуже швидко цей спортивний танець довів, що насправді виступає своєрідним фітнесом з тренажером у вигляді жердини.

Чого можна досягнути з пол денсом


За допомогою цього різновиду танцю на пілоні можна досягнути:
• впевненості у собі;
• внутрішньої свободи;
• почуття польоту зсередини.

Танець, у якому гармонійно поєднуються елементи спортивної гімнастики, акробатики та хореографії підходить усім дівчатам та жінкам які дбайливо ставляться до своєї фігури та прагнуть урізноманітнити банальні та одноманітні тренування у спортивних залах.

Переваги занять пол денсом


Пол денс однозначно можна прирівняти до спорту, що розвиває мускулатуру та вимагає певних фізичних навантажень. Переваги, які отримують користувачі, котрі обрали його для себе очевидні:
• покращення розтяжки та координації;
• розвиток пластичності;
• з’являється почуття ритму;
• хода стає витонченою та граціозною;
• забезпечення природнього навантаження на м’язи.

Що стосується останнього пункту, то навантаження досить суттєве і це призводить до гармонійного та, що надзвичайно важливо, рівномірного укріплення системи м’язів. Своєю чергою еластичність м’язів забезпечується елементами стретчингу.

Прискорення метаболізму та пришвидшене спалювання калорій
Це не менш важливий фактор стрімко зростаючої популярності пол денсу. Під час занять рівень метаболізму значно прискорюється. Це своєю чергою призводить до пришвидшення метаболізму, покращенню травлення та швидкому спалюванню калорій. Танцівниці, що займаються на регулярній основі помічають також суттєве підвищення рівня загальної витривалості. Додатковими факторами які у першу чергу сприяють покращенню роботи серцево-судинної системи виступають:

• стрибкове кардіо;
• кардіо розтяжка.
Звісно, їм повинна передувати інтенсивна якісна розминка перед основним заняттям.

Розкриття жіночої енергії


Впевненість у власних силах, пізнання власного «Я», плавні рухи та позитивні емоції виступають рушійним фактором для розкриття усього потенціалу власної жіночої енергії. Отож, окрім однозначного покращення фігури жінки завдяки пол денсу отримують й власну «секретну зброю». При цьому, пори складність деяких його елементів, заняття без проблем можуть відвідувати всі, без винятку жінки незважаючи ні на рівень спортивної підготовки, ні на вік та комплектацію.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Росії заблокували Facebook
04 березень, 2022, 20:33
Чого можна досягнути займаючись пол денсом*
04 березень, 2022, 20:15