Прошу лучан бути поблажливими до біженців, але і хамства не дозволимо, – Ігор Поліщук

Прошу лучан бути поблажливими до біженців, але і хамства не дозволимо, – Ігор Поліщук
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав бути жителів міста і всієї громади бути поблажливими до біженців, але наголосив, що місто не дозволить і хамства, яке трапляється боку вимушено переселених осіб.

Про це він заявив під час відеозвернення ввечері 18 березня.

Ігор Поліщук зауважив, що інколи доводиться чути від лучан «роздратування поведінкою біженців».

Тож, він попросив лучан ставитися як один до одного, так і до біженців з милосердям і розумінням.

«Ми не можемо зрозуміти те, в якій ситуації опинилися сьогодні ці люди. У багатьох з них вже немає дому, немає куди повернутися. У них немає всього, що було у їхніх квартирах і будинках. У когось з них загинули родичі, у когось – травмовані і перебувають у лікарнях. Їхній психологічний стан дуже складний. Тому сьогодні нам необхідно бути милосердними і поблажливими до них», - сказав Ігор Поліщук.

Він додав, що, на жаль, є і категорія вимушено переселених осіб, які дозволяють собі неадекватну поведінку у нашій громаді.

«Їздять на доволі дорогих автомобілях. Думають, що їм все дозволено, порушують правила дорожнього руху, як-небудь паркуються, зневажливо відгукуються про наше місто, говорять, що це провінція.

Я до них теж звертаюся: ми привітні, ми гостинні, ми приймаємо людей і готові це робити далі. Але прошу вас адекватно ставитися до громади і лучан. Ми не дозволимо хамства і зневажливого ставлення. Залишайтеся людьми», - закликав міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і шо ти добився а? весь луцьк поїхав купляти пиво за Луцьк. Дякую тобі велике від всіх підприємців Луцька , тупий ти даун
Відповісти
Треба мужньо переносити тяготи війни.
Відповісти
Перестаньте нарешті сіяти ворожбу в середині країни!! Скільки ще людей має померти і скільки війн має бути щоб всі нарешті зрозуміли що тільки разом ми сила ????
Відповісти
Нехай шанують ту увагу яку їм надали волиняни. Тим паче, що доля може розпорядитись так, що вони довго або ніколи не зможуть повернутись в свою "непровінцію".
Відповісти