Героїчно захищаючи рідну землю, загинув 18-річний хлопець з Волині

Героїчно захищаючи рідну землю, загинув 18-річний хлопець з Волині
У війні з Росією загинув 18-річний волинянин Андрій Труш.

Трагічні звістки про його загибель розмістили на сторінках навчальних закладів, де хлопець здобував освіту.

Відомо, що Андрій Труш - уродженець Любешівщини. Він закінчив Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, а до того навчався у Любешівському ліцеї.

На сторінці Любешівського ліцею опублікували зворушливі спогади про Андрія від його першої вчительки та однокласників.

«Знову непоправне горе прийшло в нашу шкільну родину. Клята війна забрала ще одне молоде життя. Ми разом дружили, навчалися, мріяли…
Важко повірити у те, що Андрійка уже не має серед нас. Його світлий образ залишиться у нашій пам’яті назавжди. Він мріяв стати поліцейським, а став військовим. Пригадую, під час екскурсії у пожежне депо, дітям дозволили піднятися на високу вежу. Андрій був першим. Розумний , чесний, сміливий і принциповий. Таким він залишиться у нашій пам’яті назавжди.

Україна має знати своїх героїв, а світ – яке зло творить росія в Україні. Цього ні забути, ні вибачити не можна.

Висловлюю свої щирі співчуття мамі Наталії, татові Віктору, рідним і близьким Героя. Нехай Господь дає сили пережити це велике горе, Андрійкові нехай Земля буде пухом», - висловилася перша вчителька Прокоп’юк Любов Мартинівна.

Друг Андрія Олександр Юрашкевич сказав: «Мій найкращий друг, Андрій! Він залишився в пам‘яті як щирий, із добрим серцем, сміливий, завжди готовий допомогти. На нього можна було покластись на всі 100%. Я ніколи не забуду проведений час з ним, наші уроки в школі, весело проведені канікули, риболовлі та відпочинок на природі. Ми завжди старалися допомагати один одному. З ним я міг поговорити на різні теми, розказати багато секретів, тому що знав, Андрій дуже відповідально до всього ставиться. Він ніколи не боявся правди! Якою б вона не була! Завжди відповідав за свої слова! Мені дуже не вистачає його підтримки та дружньої поради!
Пам‘ятаю, люблю і шаную. Вічний спокій Герою».

Однокласниця Аліна Матюк: «Я не вірю,що це трапилось. У мене шок! Згадуються лише позитивні моменти,пов‘язані з Андрієм…..
Ти був хорошим другом і однокласником, напрочуд щирим, добрим, веселим, працьовитим. Ти наша гордість, наш Герой і наш біль… Ми завжди будемо тебе пам‘ятати,спочивай з миром.
Вічна Слава Герою захиснику України!».

Інформаційне агентство ВолиньPost висловлює щирі співчуття близьким загиблого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо тобі, вілважний воїне. Кланяємось доземно батькам! Світла пам'ять! Вічна пам' ять!
Відповісти
Царство небесне!
Відповісти
Вічна пам'ть і Царство Небесне Герою! Щирі співчуття родині. Герої не вмирають!
Відповісти
Царство небесне Вічна пам'ять герою!
Відповісти
Я теж втратила рідну людину, співчуваю вам. Вічна пам'ять герою, царство небесне!!! Дякую Андрійку,що став боронити нашу батьківщину!
Відповісти
Мне очень жаль, больно, душа болит за наших деток. Они не успели жить,не успели любить, они останутся в наших сердцах.пусть ангелы небесные их души хранят. Пусть будет мир, пусть будет жизнь. Спасибо большое родителям у которых такие дети, которые нас защищают, берегут всех нас живущих на нашей земле. Слава Героям! Слава нашей украине! Слава нашей независимости! Героям Слава! Наступит мирное время, всех будем помнить и чтить. Наши дети, наши внуки и все наше поколение и будующее. Это ни когда не вытрит из нашей памяти всю боль которя есть в наших сердцах. Вечная память нашим героям!
Відповісти
Господи, який же молодий і красивий! Все життя попереду.... Моє серце плаче разом із серцем рідних Героя! Батьки, низько вклоняюсь перед Вами, дякую за Вашого мужнього сина, нехай земля йому буде пухом
Відповісти
Наш янголе,низько вклоняэмось тобі.
Відповісти