Чи відновлять роботу дитсадків на Волині найближчим часом

Чи відновлять роботу дитсадків на Волині найближчим часом
Станом на 4 квітня заклади дошкільної освіти на Волині не працюють. І наразі про відновлення навчального процесу в садочках не йдеться.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповіла заступниця начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Тетяна Соломіна.

За словами Соломіної, безпека дітей – понад усе, тож наразі про роботу дошкільних закладів в режимі офлайн і мови немає.

«Ми моніторимо та вивчаємо ситуацію, тобто чи є запити місцевої громади щодо очного режиму роботи дитячих садків. Наразі таких заявок не надходило», – пояснює чиновниця.

Тетяна Соломіна також додає, що, згідно з вимогами Нової української школи, дистанційне навчання для дітей 1-4 класів теж не є рекомендованим, але у першу чергу треба дбати про безпеку дітей.

До слова, сьогодні, станом на 18:00, на Волині повітряну тривогу оголошували вже двічі.

Зауважимо натомість, що сусідня Рівненщина частково відновлює роботу дитсадків від завтра, 5 квітня. Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у своїх соцмережах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за що та чиновниця отримує зарплату?
Відповісти
Дитячі державні Садочки не працюють. Про те працюють приватні садочки та готові кімнати. Що за парадокс. Для діток переселенців організовують і розваги і різні гуртки. А куди діватися нашим дітям? батьки яких працюють. Які не мають бабусь.
Відповісти
Останні новини
Чи відновлять роботу дитсадків на Волині найближчим часом
04 квітень, 2022, 18:07