Найближчим часом на меморіалі демонтують комуністичну символіку, – мер Луцька

Найближчим часом на меморіалі демонтують комуністичну символіку, – мер Луцька
У Луцьку найближчим часом демонтують комуністичну символіку на меморіалі Вічної слави і змінять дату початку Другої світової війни.

Про це заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

"Завжди намагаюсь приділити увагу та особисто відвідати й привітати ветеранів-учасників бойових дій, які брали участь в боях Другої світової війни. Привітаю особисто і цього року. Буду шанувати й вітати ветеранів-учасників бойових дій Другої світової війни доти, доки вони будуть живі", - зауважив Поліщук.

Мер додав, що у час, коли російські фашисти вбивають наших військових, відбирають життя у мирних цивільних українців, в тому числі і жінок, дітей та людей похилого віку, в час коли російські фашисти ґвалтують українських жінок та дітей, знущаються з наших людей, ми не маємо морального права далі допускати присутність символів російського фашизму в нашому місті на меморіалі Вічної Слави – кремлівських зірок, зірок із зображенням ката Сталіна та іншої символіки, що зображує ненависницьке ставлення до України та українців.

"А тому дав доручення відповідним підрозділам визначити й в найближчий час демонтувати з меморіалу Вічної Слави відповідну символіку й змінити дату початку Другої світової", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проснулись...
Відповісти
нарешті до тої тупої влади починає щось доходити
Відповісти
Тобто треба було всі роки відмахуватись, що треба дозвіл Мінкульту на зміну дати і "сєрпомолота", щоб лише після вторгнення реально це зробити
Відповісти
Скільки років незалежності ,крали ,призначали свою підарасню на керівні посади ,і аж тепер до цих придурків дійшло ,що кацап це ворогі все що з ними зв'язане повинно бути викорінине .
Відповісти
Що воно може..."швейцарець"дав відмашку і це ств...повідомило.ВОЛИНЯНИ!!!ЛУЧАНИ!!!Це наша земля,ми тут господарі,ну думайте вже...
Відповісти
Останні новини
Найближчим часом на меморіалі демонтують комуністичну символіку, – мер Луцька
09 квітень, 2022, 15:21