У «Ягодині» службовий пес «винюхав» в італійця наркотичну речовину

У «Ягодині» службовий пес «винюхав» в італійця наркотичну речовину
Службовий пес Барні знову відзначився. Він допоміг митникам та прикордонникам виявити підозрілу речовину рослинного походження темно-зеленого кольору. Дуже схожу на канабіс траву загальною вагою брутто 500 грам намагався перемістити через кордон громадянин Італії.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці.

Чоловік виїжджав з України як пасажир легкового авто, що скористався "зеленим коридором" міжнародного пункту пропуску "Ягодин-Дорогуськ". Спрацювання службового собаки стало підставою поглибленого митного огляду його наплічника. Заборонені до переміщення знахідки містились у скляних банках та гріндері, загорнутих у шкарпетки.

Крім того, у пачці "Мальборо" дві цигарки містили таку ж "начинку" темно-зеленого кольору. Усі речовини вилучені та передані на експертизу.

Іноземець оправдовувався, що не відав про заборону таких речовин в Україні. Однак, як відомо, незнання закону не звільняє від відповідальності. За цим фактом правоохоронцям надіслано повідомлення про вчинення правопорушення, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Весь розвинений світ легалізовує медичний і рекреаційний канабіс, а в нас за носок з травою роблять якесь велике діло. Якщо хто не знає, більше шкоди робить алкоголь ніж трава. Від трави неможливо передозуватися і при курінні трави в людини не стає агресивною.
Відповісти
Останні новини
У «Ягодині» службовий пес «винюхав» в італійця наркотичну речовину
19 квітень, 2022, 11:35