Як тренувати англійську за допомогою онлайн-спілкування*

Як тренувати англійську за допомогою онлайн-спілкування*
Вивчати іноземну мову можна все життя, але без належної практики неможливо освоїти її на високому рівні. Оскільки часто виникає проблема знайти носія мови вживу, то можна підтягнути англійську завдяки листуванню. Для цього необхідно лише пошукати сайти, ресурси, чати або форуми, зареєструватися на сайті https://englishprime.ua/onlajn-kursy-anglijskogo-yazyka/ та почати спілкуватися.

Чому варто тренувати англійську онлайн за листуванням?


• Під час листування ви освоїте не лише граматику, а й сучасний сленг.

• Швидше зможете сприймати мову письмово, читати і писати нею.

• Це хороше тренування орфографії, ви не будете робити помилки іноземною мовою, тож співрозмовник розумітиме вас краще.

• Це можливість почути, прочитати, застосувати живу англійську мову, а не книжковий варіант.

• Хороший варіант для обміну сувенірами чи іншими подарунками.

• Шанс зустріти свою другу половинку у іншій державі.

Як знайти співрозмовників для онлайн спілкування?


У мережі можна знайти багато безкоштовних та розважальних сайтів, груп, відео, онлайн чатів, додатків для спілкування з людьми за кордоном для вивчення англійської мови. Використовуючи їх, можна оперативно та продуктивно почати спілкуватися. В результаті такого процесу ваше листування для вивчення англійської мови перетвориться не на процес навчання, а на частину життя. До того ж, є багато сервісів мовного обміну, клубів діалогів з іноземцями, всесвітні чат-рулетки (Bazoocam, Tinychat, Chatroulette, Omegle, Chatrandom та багато інших).


Спеціальні послуги для мовного обміну


Slowly. Це майже унікальний сервіс для того, щоб знайти охочих дружити англійською мовою. Розробники програми спеціально прибрали функцію миттєвих повідомлень, щоб впровадити романтику колишніх часів, коли чекали листів годинами та днями.

English, Baby. Хороший чат з іноземцями для вивчення мови з регулярними цікавими тематиками. Для запису до спільноти потрібно лише щомісяця платити по 5 доларів. Внесок є символічним, а тому кожен може скористатися послугами сервісу.

italki. Це практичний онлайн-чат для вивчення іноземної мови. Щоб використовувати його, потрібний лише пристрій із камерою та доступ до мережі. У ньому можна спілкуватися абсолютно безкоштовно.

Interpals.net Якщо шукаєте спілкування для вивчення англійської, то вам потрібно перевірити цей ресурс. Тут можна знайти як партнерів для листування, так і попутників для туристичних поїздок в різні країни. Оскільки це міжнародний чат, можна обирати конкретних співрозмовників у певних країн, де багато носіїв мови. Він дуже популярний і налічує тисячі співрозмовників.

Conversation Exchange. Тут легко та безкоштовно можна шукати партнера для спілкування через особисте листування або чат. Обов'язково в налаштуваннях вказати, яка мова вам бажана і якою володієте вже ви, щоб поділитися своїми знаннями з іншими користувачами, що зареєструвалися.

Easy Language Exchange. Більш ніж 50 країн світу обирають сервіс – Easy Language Exchange, щоб знайти носіїв різних мов світу. Перевага його в тому, що можна спілкуватися як з усіма одразу на форумі, так і через особистий чат із конкретним користувачем.

Speaky. Зручна, оптимальна та абсолютно безкоштовна соціальна мережа, що складається зі всього 2-х частин: перелік профілів та віконця для листування. При заповненні даних ви відзначаєте бажані для вивчення мови і сам сервіс подає вам відповідні варіанти кандидатів для листування. Можна переписуватися як із носіями англійської, і з іншими, хто розпочав процес навчання сам.

Як вивчати письмову англійську мову цікаво й ефективно одночасно? Спілкування з іноземцями через листування може стати оптимальним варіантом для цього. Дізнайтеся, де шукати співрозмовників та як почати листування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.