У Луцьку зібрали гроші на ЗСУ під час танцювального майстеркласу. ВІДЕО

У Луцьку зібрали гроші на ЗСУ під час танцювального майстеркласу. ВІДЕО
У Луцьку відбувається благодійний майстерклас з танців з метою збору грошей для української армії. Під час акції учасникам вдалось зібрати дві тисячі двісті вісімдесят гривень.

Про це розповіла Суспільному співорганізаторка майстер-класу Катерина Вітюк.

Повчитися корейським танцям в стилі K-pop прийшли лучани та вимушено переселені українці віком 16-20 років, - розповіла організаторка, виконувачка обов'язків директорка Молодіжного центру Волині Вероніка Міщук.

Танцям у напрямку, який популярний у Кореї, навчали у хореографічній залі обласної філармонії. На благодійний майстерклас зійшлися майже чотири десятки хлопців і дівчат, - каже Вероніка Міщук.

Танцівниця гурту "Full house", ведуча майстер-класу Марія Савула каже: хореографія поєднує різні стилі. Прийшла на майстерклас вимушена переселенка з Києва Юліана Сєргєєва. Каже: майже п'ять років захоплюється цим стилем, нині займається танцями у Луцьку.

Під час танцювального майстеркласу учасники мали можливість кинути гроші у благодійну скриньку. 30 квітня зібрані гроші організатори передадуть фонду "Повертайся живим", - говорить співорганізаторка майстер-класу Катерина Вітюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку зібрали гроші на ЗСУ під час танцювального майстеркласу. ВІДЕО
30 квітень, 2022, 22:29