«Просто спостерігати не міг»: норвежець подолав 2000 кілометрів, аби привезти допомогу до Луцька. ФОТО

«Просто спостерігати не міг»: норвежець подолав 2000 кілометрів, аби привезти допомогу до Луцька. ФОТО
Норвежець Майкл Страндлове не зміг залишитися осторонь війни в Україні, тому вирішив допомогти, привізши гуманітарний вантаж до Луцька і подолавши 2000 кілометрів.

Про це розповідають у Луцькраді.

Майкл Страндлове — звичайний, життєрадісний та завжди усміхнений світловолосий скандинавець. Чоловік щодня з біллю в серці гортав новинні сайти про події в незнайомій для нього Україні. Більше місяця його турбувала доля нашого народу та геройські вчинки бійців Збройних Сил України.

Далі, - каже, - просто спостерігати не міг. “Вирішив звернутись до українського посольства в Норвегії, аби дізнатись, чого потребує ваш народ. Опісля зібрав допомогу, взяв відпустку, винайняв вантажний бус та поїхав в Луцьк”, - розповів Майкл поруч із заповненим мікроавтобусом гуманітарного вантажу.

До Луцька чоловік привіз продукти харчування тривалого зберігання, засоби особистої гігієни, ліхтарики та багато іншого. Всього його невеликий бус вмістив понад 3 тонни вантажу.

Координатори та волонтери Луцького центрального пункту допомоги були вражені його історією допомоги нашому народу. Вони подякували йому особисто та людям, які допомагали зібрати в Норвегії гуманітарну допомогу.

Вже зараз Майкл Страндлове в дорозі додому. Його шлях до Норвегії складає майже 2000 кілометрів. Чоловік в захваті від згуртованості українського народу, тому за першої можливості, він обіцяв приїхати до нас ще.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Просто спостерігати не міг»: норвежець подолав 2000 кілометрів, аби привезти допомогу до Луцька. ФОТО
05 травень, 2022, 13:30