На Волині жінка агітувала за «рускій мір»: її взяли під варту

На Волині жінка агітувала за «рускій мір»: її взяли під варту
Волинянку, яка підтримувала російську агресію, взяли під варту.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Волині.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури жительці Каменя-Каширського повідомлено про підозру у розповсюдження матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, а також таких, у яких міститься виправдовування та визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України (ч. 2 ст.109, ч.2 ст.436-2 КК України).

Слідчі УСБУ в області з’ясували, що жінка з часу повномасштабного вторгнення російських військ і до викриття її спецслужбою систематично поширювала у загальнодоступній соціальній мережі матеріали на підтримку російської агресії, а також агітувала за «рускій мір».

Суд, розглянувши клопотання слідчого, погоджене з прокурором, обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких багато в Луцьку. "Так звані "асвабадітелі", їхні діти і внуки в привокзальному районі. Вони десятками років жеруть українське сало, не знають жодного слова по-українськи (і не хочуть знати!!!) і як можуть, обсирають Україну і українців. Ми пліч-о-пліч живнемо з потенційними ворогами-колаборантами. Слава Україні!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині жінка агітувала за «рускій мір»: її взяли під варту
20 травень, 2022, 11:50