Сітки волинських браконьєрів допомагають військовим на фронті

Волинські рибоохоронці продовжують допомагати волонтерам та військовим. Одним з напрямків є передача заборонених знарядь лову волонтерським центрам для плетіння маскувальних сіток. Вже понад пів тисячі вилучених на водоймах безгосподарських сіток рибпатрульні віддали волонтерам.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Наразі рибоохоронці співпрацюють з однією з луцьких бібліотек, що стала місцем плетіння камуфляжних сіток. Там збираються небайдужі громадяни та плетуть камуфляжні сітки, які згодом передають на передову солдатам.

Волинський рибоохоронний патруль звертається до всіх рибалок, в кого є рибальські сітки, і просить передати їх для плетіння маскувальних сіток. Тих, хто добровільно звернеться до рибоохоронців з метою здачі заборонених знарядь, обіцяють звільнити від адміністративної та кримінальної відповідальності.

Тож закликають віддати такі сітки безпосередньо волонтерам або приносити до Управління Держрибагентства у Волинській області за адресою: м. Луцьк, вул. Товарова, 11.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримуємо ініціативу волинських рибоохоронців, зараз саме час позбутися таких заборонених знарядь лову, як сітка з користю для наших військових. Також всіх закликаю використовувати лише дозволені способи риболовлі.
Відповісти
Останні новини
Сітки волинських браконьєрів допомагають військовим на фронті
28 травень, 2022, 05:49