У Луцьку стартував сезон басейнів: де і за скільки поплавати

У Луцьку стартував сезон басейнів: де і за скільки поплавати
У Луцьку справжнє літо таки розпочалось. Надворі – спека, а це означає, що сезон купання – відкритий. І якщо в Криму чи Єгипті поплавати вдасться лише після перемоги, то завітати до місцевого басейну можна хоч сьогодні. До того ж, це чудова можливість зняти стрес і врешті відволіктися від негативних новин.

Тож Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас перелік місць, де можна покупатися саме зараз. А ще випити смачний коктейль і пофотографуватися.

Мaximus

Розташований цей фітнес-клуб на вулиці Електроапаратній, 4. Окрім занять спортом, тут можна й порелаксувати. Звісно, для когось і тренування – відпочинок, хоча гартування засмагою – варіант не гірший. Комфортні шезлонги, роздягальні, душ, парасолі і навіть лаундж-зона під відкритим небом – те що треба для вдалого дозвілля. До слова, сам басейн – завдовжки 20 метрів, а завглибшки 1,5.

Вдень дорослому доведеться заплатити 300 грн у будні і 400 у п’ятницю та вихідні, дітям віком 5-10 років – 200 (будні), 250 (п’ятниця та вихідні). Малюкам до 5 років вхід безкоштовний.

Зауважимо, басейн відкритий щодня з 10 до 21 години.



Gosti

Запрошує до себе в гості й заміський комплекс відпочинку, що розташований у селі Брище Луцького району. Тут теж не лише купатися пропонують. На території басейну працюють окремі бар і кухня, а у межах пляжної зони розміщений волейбольний майданчик. До речі, для діток облаштували спеціальний басейн з підігрівом.

Щодо вартості. Із понеділка до четверга за шезлонг доведеться заплатити 500 гривень. Якщо відпочиваєте компанією – можна орендувати шале за 1200. Із п’ятниці до неділі, а також у святкові дні закликають бронювати попередньо. Ціни теж різняться. Шезлонг вартуватиме 600 грн з людини, а шале 1600 з компанії. Вхід для діток коштує 150 гривень. Малюкам віком до 5-ти років – безкоштовний.

Працює басейн з 10:00 до 20:00.



Zagorod

Сезон купання, засмаги та смачних коктейлів біля басейну вже відкрили у «Загороді». Готельно-ресторанний комплекс розташований у селі Гірка Полонка, що поблизу Луцька.

Тут пропонують два басейни – менший діаметром 9 м зі змінною глибиною від 1,5 м до 1,8 м, підсвіткою, центральним повітряним гейзером, боковими напірними гідромасажними форсунками та великий діаметром 15 м, сталою глибиною 1,5 м з підсвіткою, водоспадом та фонтаном у центрі.

У будні відпочинок для дорослого обійдеться у 220 гривень, у вихідні та свята – 290 гривень (разом із вартістю лежака); для дітей від до 12 років у будні – 100 гривень, у суботу, неділю та святкові дні – 150 гривень.

Графік роботи: щодня з 11 до 20 години.



Makis

Готельно-ресторанний комплекс розташований у селі Струмівка, на вулиці Рівненській, 184. Тут пропонують два басейни: один – під відкритим небом, інший – у приміщенні. Окрім того, у плату входить шезлонг, м'який матрац і рушник. А ще сауна і навіть хамам!

З понеділка до четверга за вхід доведеться заплатити 400 грн, у п'ятницю, вихідні та свята – 500 грн. Малюкам до 5 років вхід безкоштовний. Для діток 5-10 років діє знижка 50%

Басейн працює з 10:00 до 21:00 щодня.



А ось відома Ротонда у парку починати сезон поки не поспішає. Тут на відвідувачів чекатимуть приблизно за два тижні. У цінах обіцяють зорієнтувати на своїх сторінках у соцмережах найближчими днями. Однак відразу запевняють: суттєвого підвищення не буде, навіть попри здорожчання засобів для обслуговування басейну. Бо й тут, кажуть, війна накапостила: хімію переважно везли із Півдня.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за такі гроші можна в Хорватію поїхати
Відповісти
Дякуэмо.молодцi,люди старалися,для них потрiбно,робота,та зарплата.Хто маэ можливiсть хай вiдпочивають на здоров,я.Господи пошли мир на Украiiну та збережи кожного захисника та мирних жителiв.Мирного неба всiм нам.
Відповісти
Молодцi
Відповісти