На Волині викрили серійного злодія

На Волині викрили серійного злодія
У Нововолинську поліцейські викрили серійного злодія.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Ще на початку лютого у Нововолинську зловмисник пошкодив вхідні двері магазину квітів та викрав понад 100 троянд, вартістю 12 тис. грн.

Тоді на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці провели необхідні першопочаткові слідчі дії, відомості за фактом крадіжки внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 37-річний раніше судимий житель Нововолинська.

Окрім цього, поліцейські встановили причетність зловмисника до крадіжки телевізора із квартири 60-річної волинянки, яка трапилася у період з 13 по 14 лютого у Нововолинську.

Після завершення досудового розслідування кримінальні провадження з обвинувальним актом скерують до суду. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо: нині крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану – одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання – позбавлення волі від 5 до 8 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100 троянд вартістю 12 тисяч гривень. Це ж по 120 гривень за троянду. Не вірю
Відповісти