Паперова упаковка для квітів від Deco-pack*

Паперова упаковка для квітів від Deco-pack*
У сучасного флориста є багато секретів, як створити гарний, привабливий букет. Важна річ при створенні будь-якої композиції належить упаковці. Стильна упаковка багато в чому визначає, як буде виглядати букет. Паперова упаковка – старовинний засіб оформлення квітів, який і сьогодні не втрачає актуальності.

Сучасний папір має інші характеристики – він не лише виглядає дуже привабливо, але й довго тримає форму, не втрачає якості при контакті з вологою.

Папір виготовляється у широкій палітрі кольорів – він може бути однотонним, кольоровим, з квітковим або іншим принтом, яскравим або ніжного пастельного кольору. Популярністю також користується крафтовий папір чорно-білого кольору з газетним принтом, який виглядає стильно та нагадує звичайну газету.

Такий багатий вибір дає можливість створювати незвичайні композиції для будь-якого свята. Поверхня паперу може бути матовою чи глянцевою, з переливами, з рельєфами, гофрованою.

Серветки для витончених букетів


Якщо букет маленький, є сенс використовувати флористичні серветки. Це гарний засіб упаковки будь-яких квітів – від екзотичних до польових. Ефектно виглядають у букеті серветки різних форм та кольорів.

Цікаві матеріали для упаковки квітів з’являються майже щодня. Сізофлор – одна з таких новинок. Його структура нагадує сизаль, але на дотик він більш схожий на фетр. Цей цікавий матеріал використовується не лише для упаковки квітів, але й для створення квіткових панно великого розміру для свят, виставок.

Джут для незвичайних композицій


Цей матеріал також виглядає нестандартно та використовується у якості декору. Сукуленти, орхідеї та інші тропічні та екзотичні квіти та рослини виглядають дуже привабливо, якщо декорувати їх джутом. Мішковина – джутове полотно, також широко використовується флористами. Колір її може бути світлим або темним, забарвленим, з додаванням блискучих ниток та інших аксесуарів.

Флористична органза


Дуже привабливий, естетичний матеріал, який будь-який букет зробить екстравагантним та неперевершеним. Органза сьогодні – це вибір майже кожного флориста. Цей вид упаковки робить композицію чарівною, передає відчуття свята. Органза не тільки дуже красива, вона допомагає букету тримати форму, не боїться вологи. Навіть на показах мод сьогодні можна побачити як композиції з квітами використовуються як прикраси для одягу.

Коробки для квітів та фетр


Цей матеріал виглядає незвичайно та підходить для пакування великих букетів та квітів з довгим стеблами. Фетр – м’який штучний матеріал, легкий та щільний, з його допомогою можна легко створити симпатичну композицію.

Ще один лідер серед засобів для упаковки сьогодні – коробки для квітів. Кольорова коробка з трояндами приведе в захват будь-яку жінку чи дівчину, а букет буде стояти довго, якщо флорист використає губки для квітів. Але не тільки троянди виглядають неперевершено у цій оригінальній упаковці.

У інтернет-магазині Deco-Pack ви завжди знайдете багатий вибір квіткової упаковки – папір, коробки, органзу та багато іншого, щоб створити незабутній букет для рідних та колег.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.