У волинянина в автівці знайшли 100 кілограмів бурштину

У волинянина в автівці знайшли 100 кілограмів бурштину
Поліцейські виявили у ківерчанина майже 100 кілограмів бурштину без документів. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом нелегалього перевезення дорогоцінного каменю.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

26 червня пообіді працівники Луцького РУП зупинили транспортний засіб Peugeot за порушення правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу поліцейські виявили у автомобілі полімерний пакет з камінням дрібної фракції, коричневого кольору, ззовні схожого на каміння бурштину, загальгою вагою близько 100 кг.

Відповідні документи, що підтверджують законність походження такого каменю, 31-річний ківерчанин пред’явити працівникам поліції не зміг.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Сировину правоохоронці вилучили та направили до Волинського експертно-наукового дослідницько-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 240-1 КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так кінці-кінців коли буде звіт про про роботу Волиньприродресурсу ? Жодних цифрових показників з часу його діяльності ! Більше виявили краденого, ніж накопали ! Що отримав бюджет області ? ВолиньPOST проведіть журналістське розслідування, опублікуйте матеріали. Невже не знайдеться порядного депутата, щоби оформив депутатський запит ? Чого мовчать правоохоронні органи ? Бо ваші колеги з Волинських новин такі запити свідомо замовчують із відомих причин. А виборці перед виборами про то обов'язково пригадають !
Відповісти