Максимально вигідний обмін криптовалют – це Crypocto

Максимально вигідний обмін криптовалют – це Crypocto
Криптовалюти та фіатні гроші стали невід’ємною частиною життя сучасних людей. Це в свою чергу викликає потребу періодично здійснювати певні обмінні операції з криптовалютами. Користувачам потрібно, щоб обмін відбувався на максимально вигідних для них умовах. Саме тут на допомогу приходить онлайн обмін криптовалют де окрім вигідного курсу пропонують додаткові бонуси за використання послуг, що здатне суттєво збільшити вигоду для відвідувача.


Бонуси та система накопичувальних знижок


Обмінник Crypocto створив свою власну систему лояльності та бонусну систему. Причому, скористатися цими перевагами можуть не лише постійні відвідувачі, але й новачки у світі криптовалют – ваш рівень у системі не має значення. Щодо постійних користувачів, то їм обмінник Crypocto пропонує гнучку систему накопичувальних знижок, яка зменшує кількість комісій з кожним наступним здійсненням обмінних операцій.

Також Crypocto пропонує партнерську програму. Вона гарантує отримання бонусів за запрошення нових клієнтів. Отож, онлайн обмін криптовалют Crypocto це відмінний варіант швидко, зручно та вигідно обміняти фіатні гроші чи криптовалюту.

Онлайн обмінник чи біржа криптовалют


Ще відносно недавно для того, щоб обміняти валюту більшість користувачів користувались послугами бірж криптовалют. Але зараз, ситуація змінилася. У першу чергу таким змінам сприяло те, що послуги онлайн обмінників стали набагато простішими і швидшими ніж аналогічні послуги на біржі. До прикладу, для того, щоб обміняти крипто валюту у онлайн обміннику Crypocto доведеться витратити приблизно півгодини. За цей час користувач зможе:

• Обрати платіжну систему, спосіб оплати та крипто валюту яку йому потрібно придбати;
• Визначитися з сумою яку бажає віддати чи отримати.
Автоматичний калькулятор платформи самостійно виконає всі розрахунки та зекономить час.

Швидкий та зручний обмін


Безпосередньо обмін криптовалют на Crypocto також відбувається максимально просто. Після того як ви визначитеся з сумою, необхідно вказати реквізити. На вибір користувача банківська карта чи рахунок у віртуальній платіжній системі, також необхідно ввести адресу електронного гаманця на якій зараховуватимуться кошти після проведення операції. Далі користувачу потрібно підтвердити здійснення операції для того, щоб вона перейшла в обробку. Відразу після цього у максимально стислий термін обмін криптовалюти буде здійснено. Очевидними перевагами Crypocto користувачі вважають:

• можливість купувати та виводити криптовалюту на карти українських банків;
• низькі комісії;
• реферальну програму обмінника;
• автоматичний обмін, що не займає більше 5-ти хвилин.

Таким чином сервіс Crypocto дозволяє користувачам швидко купувати біткоїни чи будь-яку інакшу криптовалюту за фіатні гроші та здійснювати обмінні операції між монетами. І це все Crypocto пропонує зробити за максимально вигідним для користувача курсом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.