Як знайти гроші на лікування дитини за кордоном*

Як знайти гроші на лікування дитини за кордоном*
У більшості випадків для дітей, які зіткнулися з тяжкою хворобою, лікування за кордоном є єдиним шансом на порятунок життя. Але, на жаль, буває так, що батькам малюка гроші на лікування дитини взяти нема де. У такому разі не варто опускати руки, адже є безліч варіантів, як вирішити це питання.

Якщо ваша сім'я зіткнулася з такою проблемою, то послідовність кроків має бути такою:

- Пам'ятайте, що ви не самі. Хтось інший вже 100% написав про це в Інтернеті. Пошукайте інформацію на форумах, асоціаціях та ін. Це буде чудова інформаційна підтримка.

- Вивчіть питання, де саме можна пройти лікування цієї патології. Яка країна надає найкращі послуги. Не забувайте про відгуки.

- Організуйте збирання грошей. Де взяти гроші на лікування дитини? Це мабуть найважливіше питання, яке цікавить батьків. На ньому варто зупинитись докладніше, адже існує багато способів зібрати кошти. Головне не здаватися.

Соціальні мережі


Останнім часом соціальні мережі стали не лише місцем для спілкування. Тут можна зібрати гроші на лікування дитини. Свою історію можна опублікувати у Twitter, Instagram, Facebook, YouTube. І бажано зробити це одразу на всіх каналах. Ви і ваша історія має бути скрізь.

Важливо її викласти так, щоб ви змогли викликати емоції. В ідеалі зняти відео, де за допомогою звертається той, кого торкнулася хвороба. Пам'ятайте і про те, що сильні особи, які вірять у краще, викликають захоплення. Таким дітям хочеться допомагати.

Обов'язково вказуйте свої контакти та банківські реквізити. Щоб не втратити довіру та показати, що гроші на лікування дитини йдуть за призначенням, публікуйте звіти, фото, квитанції та інше. Ведіть якийсь щоденник.

Не ігноруйте людей, які хочуть допомогти вам. Відповідайте на кожен коментар та повідомлення. Не грубіяньте і не хаміть. На жаль, більшість людей недовірливі і вони будуть ставити питання, навіть нетактовні.

Ще один спосіб, як знайти гроші на лікування дитини за кордоном — перекласти своє звернення англійською мовою та попросити друзів з-за кордону поширити її.

Благодійні організації


Ще один спосіб, як знайти гроші на лікування дитини за кордоном, але він не завжди працює. Фонди та організації можуть лише допомогти зібрати необхідну суму, а не сплатити операцію чи курс хіміотерапії.

Щоб знайти фонд чи організацію, теж доведеться попітніти. Готуйтеся до того, що будуть відмови, і це звичайна практика. Не опускайте руки, йдіть до інших фондів.

Державні установи


Тут та сама історія, що і з благодійними фондами та організаціями. Приватну особу, як показує практика, вмовити простіше, ніж чиновника, але чому б не спробувати досягти успіху. Не соромтеся говорити про свою проблему. У випадку з державними установами все залежатиме виключно від вашої активності.

Меценати та спонсори


Непоганий варіант просити гроші у тих, у кого вони є у достатній кількості або їхніх знайомих. Не виключено, що історія вашої родини, зокрема вашої дитини, торкнеться спонсора і він захоче допомогти саме вам. Неодноразово бували ситуації, коли багата людина оплачувала не лише лікування дитини, а й реабілітацію. До речі, можливо, компанія, якою керує така людина, візьме всі витрати на себе.

Медійні особи


Де взяти гроші на лікування дитини за кордоном? Непоганий варіант – медійні персони. Наприклад, блогери, актори, ведучі телеканалів та ін. Тут потрібно просити не самі гроші, а розповісти про вашу ситуацію. Справа в тому, що за життям знаменитої людини стежить багато людей (напевно, навіть більше, ніж за вечірніми новинами). Згадайте, може хтось із медійних персон народився у вашому місті чи навчався у школі, де навчається ваша дитина. Звертайтеся до всіх, до кого зможете.

Депутати


Не знаєте де взяти гроші на операцію? Стукайте у всі двері. За вас ніхто цього не зробить. Звертайтеся до політиків. Але оскільки це люди серйозні і в них завжди мало часу, одразу підготуйте документи, витяги з лікарні. Важливо відразу донести до політика, яка потрібна допомога і на що ви розраховуєте. В ідеалі потрапити до нього на особистий прийом.

ЗМІ


Торкнутися душі представника ЗМІ не так просто, як здається. Їм важливі рейтинги. Якщо у вашій історії буде щось таке, чого не мають інші, шанси є. Ви повинні чітко розуміти, що питання: "Де взяти гроші на лікування дитини за кордоном?" цікавить не лише вас. Таких людей, на жаль, дуже багато. Може це й звучить брутально, але в цьому випадку потрібно бути оригінальним.

Родичі та друзі


Складіть собі список людей, до яких ви можете звернутися з таким проханням. Спілкуйтеся з кожним особисто, а не телефоном. Розповідайте історію, поділіться. Не приховуйте емоцій. Близькі люди завжди готові допомогти, особливо якщо йдеться про дитину.

Кредитні організації


Кредит теж непоганий варіант. Тут теж не варто приховувати той факт, що гроші ви берете на лікування дитини. Можливо, фінансова організація запропонує вам особливі умови. Але не завжди гроші можна отримати в одному банку чи МФО. Намагайтеся відвідати якнайбільше таких місць, щоб зібрати потрібну суму. Такий варіант доступний не всім. Людям з поганою кредитною історією і тим, хто не має довідки з місця роботи, буде складно отримати кредит.

Продаж майна


Якщо є, що продати, продавайте. Адже матеріальні речі це ніщо в порівнянні з життям дитини. Деякі люди одразу кидаються продавати машини, квартири, деякі залишають цей варіант насамкінець. Тут усе залежить від терміновості та від наявності цінностей загалом.

Яку інформацію потрібно надати, щоб отримати гроші?

Проблема сучасного світу в тому, що через шахраїв довіра до тих, хто шукає допомоги на лікування, впала. Але це зовсім не означає, що немає сенсу шукати гроші. Сенс є і, як показує практика, людям вдається зібрати повну суму або її частину. Але перед тим, як звертатися до організації, необхідно підготувати документи.

Документи


Усі медичні документи мають бути в порядку:

- медичне заключення;

- пропонована лікарями програма лікування;

- вартість усіх діагностичних та медичних процедур.

Пам'ятайте, люди, які готові допомогти вам, хочуть розуміти, що вони дійсно допомагають. Вони мають повне право запросити офіційне підтвердження ваших слів.

Банківський рахунок


Рекомендуємо завести окремий банківський рахунок на збір, де буде доступна іноземна валюта. Будьте готові до того, що вам доведеться регулярно надавати звіт про надходження та витрати. Саме відкритість схиляє до себе!

Висновки


Якщо ви думаєте, де взяти гроші на операцію при пухлині мозку або іншій патології, рекомендуємо користуватися одразу всіма перерахованими методами. Саме в тандемі вони можуть дати результат. Будьте сміливішими і не опускайте руки. Пошук коштів на лікування – це складно та емоційно важко. Але результат буде, якщо вірити та діяти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.