У тимчасово окупованому Херсоні чекають на політтехнологів, аби провести «референдум»

У тимчасово окупованому Херсоні чекають на політтехнологів, аби провести «референдум»
В драмтеатрі тимчасово окупованого Херсону облаштували склад боєприпасів і чекають на російських політтехнологів, які мають організувати підготовку та проведення «референдуму».

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

В тимчасово окупованому Херсоні розповсюджується другий номер російської газети «Надднепрянская правда». Порівняно з першим випуском, тираж збільшено вчетверо – до 40 тисяч примірників. Серед заголовків газети – «Херсон получит: паспорта, связь, российские банки», «Новости СВО», «Профсоюз всегда беспокоился о правах трудящихся» тощо.

В окупаційній адміністрації Херсону очікується прибуття з РФ групи політтехнологів, які мають організувати підготовку та проведення «референдуму». Їх планують розмістити в готелі «Бордо», який взято під посилену озброєну охорону.

В приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша створено склад артилерійських боєприпасів. Розвантаження вантажних автомобілів поряд із театром проводилось уночі з 11 на 12.07. Наразі здійснюється посилена охорона приміщення театру, проводиться патрулювання скверу та вулиць довкола театру.

На територію мобільного госпіталю в Херсоні противник доставив 2 од. тентованих КамАЗів з пораненим особовим складом (приблизно 40 осіб).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У тимчасово окупованому Херсоні чекають на політтехнологів, аби провести «референдум»
14 липень, 2022, 15:16