Звільнився очільник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк

Звільнився очільник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк
Сьогодні, 15 липня, з посади керівника Волинського обласного центру зайнятості пішов Роман Романюк, який очолював установу більше 5 років.

Про це він повідомив у себе на фейсбук-сторінці.

"За п’ять з половиною років разом з командою нам вдалося зробити чимало у сфері зайнятості. Разом ми реалізовували цікаві проєкти, допомагали волинянам знайти роботу, відкрити власну справу, чи опанувати нову сферу. Однак, за теорією ефективного менеджменту керівник найбільш ефективний на посаді лише п’ять років. Я ж уже перетнув цю позначку, тому рухаюся далі", - сказав він.

Він додав, що зараз докладе максимум зусиль, аби бути ефективним для держави у цей час задля єдиної та спільної мети кожного з нас - перемоги та миру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У 14 - му році, коли раша забрала Крим і розпочалась війна, Роман був депутатом міської ради. одного разу мова в місцевих ЗМІ зайшла про те, що Вітчизну мають захищати всі, Роман сказав, що "... я ще тут потрібний, у міській раді, бо є багато невирішених проблем...". Як бічите, без його широкого лоба і потужних звивин нічого не вирішувалось. Яскравий приклад нічим не підтверджених амбіцій. А депутат Козюра зразу склепав третю дитину, бо існували такі пільги (звільнення від призову). Такі вони "захисники Батьківщини - хрЕнові. Слава Україні!!!
Відповісти
В на фронті не пробував себе проявити ,-балабол
Відповісти
Запитайте де Козюра? Батько трьох дітей? Відповім: в ЗСУ! А хто ви? І де ви? Нам невідомо. Тому спочатку представтесь прізвище, посада, військове звання, і тільки тоді виписуйте нам хто і для чого робить дітей!
Відповісти
П..діти,не мішки таскати!)))Єдине,що вміє цей дефективний менеджер.Пафосу багато,а розумом не вдався)
Відповісти
Що ви зробили будучи депутатом а тепер ви будете ефективним для держави отож зробіть щось щоб на ремонт пішоходного переходу з вокзалу наринок не витрачали 2 мільйони гривень щоб зірку на стелі меморіалу не знімали за 150 тисяч і щоб поліщук з осіюком менше крали о тоді буде хороший внесок вашої роботи для блага міста ну а ким вас призначать будемо слідкувати в крайньому випадку двірник з вас буде поганий
Відповісти
Останні новини
Звільнився очільник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк
15 липень, 2022, 14:44