Український ексфутболіст «Динамо» та «Шахтаря» – на перегляді в російській «Уфі»

Український ексфутболіст «Динамо» та «Шахтаря» – на перегляді в російській «Уфі»
25-річний Олександр Масалов народився в Севастополі, займався в академії київського "Динамо", у 2014-2016 роках виступав за "біло-синіх" в юнацькому чемпіонаті України. Далі він перейшов до донецького "Шахтаря", в якому грав за молодіжну команду.

Про це пише ТСН.

Масалов також викликався і проводив матчі за різні юнацькі збірні України. А минулого року дебютував в УПЛ за чернігівську "Десну" та зіграв за команду в шести матчах.

У всіх цих командах Масалов офіційно значився як українець. Однак, з'ясувалося, що в нього було російське громадянство. Серед уламків розбомбленого рашистами стадіону в Чернігові активісти і військові знайшли російський паспорт Масалова, виданий 2017 року в Севастополі.

Фотографію цього документа опублікував головний редактор сайту "Трибуна" Олег Щербаков на своїй сторінці у Facebook.

"Прикол. Є такий футболіст Олександр Масалов. Він народився в Севастополі, грав за різні юнацькі збірні України. А минулого року дебютував в УПЛ за чернігівську "Десну". Кілька днів тому цей футболіст опинився в "Уфі" на перегляді. Місцеві видання подають його як "українського захисника". Воно то так, але після обстрілів стадіону в Чернігові місцеві активісти і військові знайшли російський паспорт цього чувака, виданий в Севастополі", - написав Щербаков.



Зазначимо, що після початку повномасштабного російського вторгнення на українські території Масалов не залишився в Україні, а поїхав до РФ. Зараз він перебуває на перегляді в "Уфі".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Український ексфутболіст «Динамо» та «Шахтаря» – на перегляді в російській «Уфі»
23 липень, 2022, 20:34